cs239.csduragi.net0nurd0gann yazdı: Pzt May 11, 2020 6:38 pmyazarak anlatabileceğim son nokta bu diyebilirim, tabiri caizse bir serverda uygulamalı göstermek isterim öm'den yazayım isterseniz, default bir serverda deneyelimYek'-ta yazdı: Pzt May 11, 2020 6:30 pmBu çok güzel bir yorum, fakat ne bugı? Daha açıklayıcı yazabilirsiniz.0nurd0gann yazdı: Pzt May 11, 2020 12:38 pm öneri değilde konuyu kirletmeyeceksem eğer şunu yazmak isterim ilk uzatmalar 19.elde bitmekte fakat skor 18-18 olduğunda yani 2.uzatmada "22 olan kazanır" yazdığında takım değişikliğinde c4 buga giriyor bizim maçlarımız çekişmeli geçtiği için sürekli bu durumla karşılaşıyoruz kontrol edebilirseniz sevinirim.
Maç botunu kullanmadığınız ne kadar da belli. O yüzden yorum yapmayacağım.ulyoS yazdı: Pzt May 11, 2020 12:50 pm Doğrusu kullanmadım ancak, aklımda şöyle bir fikir mevcut ;
"Ek tüm kod ve eklentiler kapanacak maç başlayınca" yani şöyle açıklayabilirim ki ; Mesela otomatik mermi alma kısmı kapanabilir maç başlayınca, eskisi gibi ö-ç yaparak alırız. Ne bileyim, her silah skini default hale gelebilir, ekledikleri bıçak olsun silah skinleri olsun. Yani çok kapsamlı kapanabilir ek eklentiler, eminim kıran kırana çekişmeli maç atanlar bundan çok hoşlanacaktır.
CSD Maç Botu hakkında
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
CSD Maç Botu hakkında
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
CSD Maç Botu hakkında
Sorun tespit edildi, düzeltilecek.0nurd0gann yazdı: Pzt May 11, 2020 6:38 pm yazarak anlatabileceğim son nokta bu diyebilirim, tabiri caizse bir serverda uygulamalı göstermek isterim öm'den yazayım isterseniz, default bir serverda deneyelim
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
CSD Maç Botu hakkında
Bu sorunu biz de yaşadık onur hatırlatma yapman çok iyi oldu ve bu uzatmalar kaça kadar uzuyor yekta biz maks 22 ye kadar geldik harici gidemedik ama merakımdan soruyorum0nurd0gann yazdı: Pzt May 11, 2020 12:38 pm öneri değilde konuyu kirletmeyeceksem eğer şunu yazmak isterim ilk uzatmalar 19.elde bitmekte fakat skor 18-18 olduğunda yani 2.uzatmada "22 olan kazanır" yazdığında takım değişikliğinde c4 buga giriyor bizim maçlarımız çekişmeli geçtiği için sürekli bu durumla karşılaşıyoruz kontrol edebilirseniz sevinirim.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
CSD Maç Botu hakkında
Uzatmaların bir sınırı yok, güzel bir algoritma var arka planda.Özcan Örs yazdı: Pzt May 11, 2020 8:47 pmBu sorunu biz de yaşadık onur hatırlatma yapman çok iyi oldu ve bu uzatmalar kaça kadar uzuyor yekta biz maks 22 ye kadar geldik harici gidemedik ama merakımdan soruyorum0nurd0gann yazdı: Pzt May 11, 2020 12:38 pm öneri değilde konuyu kirletmeyeceksem eğer şunu yazmak isterim ilk uzatmalar 19.elde bitmekte fakat skor 18-18 olduğunda yani 2.uzatmada "22 olan kazanır" yazdığında takım değişikliğinde c4 buga giriyor bizim maçlarımız çekişmeli geçtiği için sürekli bu durumla karşılaşıyoruz kontrol edebilirseniz sevinirim.
Bu arada C4 bugını fixlediğimi düşünüyorum, test etmedim. Ekran görüntüleri yeni sürümden, neleri nasıl ekleyeceğim ile alakalı.
Bir klasör hazırladım. Bu klasöre her harita için cfg dosyası oluşturdum. KFTeleportlar bu klasörün içerisinde. 7 harita için kfteleport noktaları oluşturdum, bunların dışında maç attığınız harita var mı?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: BLOODY GAMING
- İletişim:
CSD Maç Botu hakkında
de_cbble
de_dustferno2
de_babel_32
bu maplarda da maç atıyoruz. c4 bugu çözülmüşmü bakacağım şimdi teşekkür ederim ilgilendiğin için
de_dustferno2
de_babel_32
bu maplarda da maç atıyoruz. c4 bugu çözülmüşmü bakacağım şimdi teşekkür ederim ilgilendiğin için
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
CSD Maç Botu hakkında
Güncellemeyi sunuculara atmadım, 1 haftayı bulabilir. Bütün her şey bittikten sonra maç botu konusuna yazarım.0nurd0gann yazdı: Pzt May 11, 2020 11:48 pm de_cbble
de_dustferno2
de_babel_32
C4 bugı için tek bir satırlık bir düzeltme yapmadım. Genel yapıdaki kodlarda değişiklikler yaptım.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
CSD Maç Botu hakkında
Önden sizlere göstermek istedim. Şurası şurası şöyle olursa, şunu da yapsan oraya dediğiniz var ise yazarsanız sevinirim. Yoksa bir sonraki güncelleme için bi 3 sene daha bekleyebilirsiniz.
Özcan Örs yazdı: Pzt May 11, 2020 3:39 am Ya şöyle bir şey eminim herkesin işine yarayacaktır mesela orta 2. Sayfa da otomatik tag ekle var kapat veya aç. Söyle bir şey yapabilir mısın. Otomatik spec aç veya kapat. Maç bittiği zamam herkesi spec atsın. Zaten başlayınca herkes oyuna geçiyor kendisi. Bunu isteğe göre herkes acip kapatabilir ve çoğu mac atan
kişiler başta biz olmak üzere çok seviniriz
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
CSD Maç Botu hakkında
Ve gene ben gene ben. Yekta şöyle bir sorun var az önce gruptan yazınca adamlar aklıma geldi. Maç başlayınca karşı tarafın oyuncuları gözükmüyor ya ama macı bitirdikten sonra gene karşı takım izleme düzelmiyor illa kod ile tekrar düzeltmek lazımYek'-ta yazdı: Prş May 14, 2020 5:02 am Önden sizlere göstermek istedim. Şurası şurası şöyle olursa, şunu da yapsan oraya dediğiniz var ise yazarsanız sevinirim. Yoksa bir sonraki güncelleme için bi 3 sene daha bekleyebilirsiniz.
Özcan Örs yazdı: Pzt May 11, 2020 3:39 am Ya şöyle bir şey eminim herkesin işine yarayacaktır mesela orta 2. Sayfa da otomatik tag ekle var kapat veya aç. Söyle bir şey yapabilir mısın. Otomatik spec aç veya kapat. Maç bittiği zamam herkesi spec atsın. Zaten başlayınca herkes oyuna geçiyor kendisi. Bunu isteğe göre herkes acip kapatabilir ve çoğu mac atan
kişiler başta biz olmak üzere çok seviniriz
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
CSD Maç Botu hakkında
Onu pro.csduragi.comdan da yazdılar. Hayır, benim takıldığım 3 senedir böyle de niye şu son 1 ayda çıktı bu sorun. Muhtemelem Ömer Abi bir yerden bi ayarı sildi maç botuna yansıdı.
Onu da duzelttim. Hatta çoğu public ayarını elle tanımlandırdım.
Var mı baska bir olay?
IP adreslerinizi yazarsanız test amaçlı eklentiyi sizin sunuculara atılmasını sağlarım 2 güne
Var mı baska bir olay?
IP adreslerinizi yazarsanız test amaçlı eklentiyi sizin sunuculara atılmasını sağlarım 2 güne
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
CSD Maç Botu hakkında
Cs22.csduragi.comYek'-ta yazdı: Prş May 14, 2020 5:37 pm Onu pro.csduragi.comdan da yazdılar. Hayır, benim takıldığım 3 senedir böyle de niye şu son 1 ayda çıktı bu sorun. Muhtemelem Ömer Abi bir yerden bi ayarı sildi maç botuna yansıdı.
Var mı baska bir olay?
Cs62.csduragi.com
Cs12.csduragi.gen.tr
Cs237.csduragi.gen.tr
Tüm ip lerimizi yazma nedenim her akşam kendi adamızda turnuva attığımız için tüm server leri kullanıyoruz 22 de ise oyuncular arasında mac attırıyoruz
Linklerini gizle |