Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Saldırı

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
ahmetsencanx2

Saldırı

Mesaj gönderen ahmetsencanx2 »

Yek'-ta yazdı: Pzr Haz 30, 2019 7:13 pm Ahmet bu senin ilk banın olmayacak, aynı konudan değil ama konuşma tarzından ban yemiştin. Şuan buna bakmayalım. Taha yine konuşma tarzından bahsetmiş, senden ricam biraz daha alttan alman. Ben ban yemeni istemiyorum, uzlaşalım.
Ben konunu Ömer TELLİ ile konuştum, condebug açtı isen bırak öyle kalsın. Yarına kadar çöker ise oradan yakalarız. Cpu muhabbeti için herkes eşit durumda şuanda. Ağır eklentiler kullananlar da var sizin gibi, fakat onların cpu lari size oranla daha az. Buna bakacağız, kullandığın eklentilere bakacağız, hangi eklenti olabilir buna bakacağız. Ben hata logların açılmasını talep edeceğim. Muhtemelen açıldığı vakit sunucunuz üst üste hata logu basacak, o zaman hangi eklentilerin lüzumsuz yere cpuyu yorduğunu görürüz.
Öncelik üslubum için sizlerden özür dilerim. İnsan sinirle ne diyeceğini bilemiyor. Condebug'u açtım ve çöktüğünde söyleyeceğim. Hata loglarını da görebilme şansınız olsa böyle şeylere hiç gerek kalmayacak. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala