CSDurağını geliştirmek adına önerilerinizi , şikayetlerinizi , taleplerinizi buradan dile getirebilirsiniz.
Aklınıza gelebilecek her konuda CSDurağını ileriye taşıyabilmek için fikirlerinizi bekliyoruz.
Panel,ödeme yöntemleri,mesailer, forum içi yönetim şekli, serverlar,modlar keşke şu olsaydı daha güzel olurdu diyebileceğiniz her fikire açığız.
Yek'-ta yazdı: Cum Şub 01, 2019 10:05 pm
Bu oylamada + çıkar ise eskisi gibi sadece CSDuragi TSleri geçerli olur. En iyisi de budur, TS adreslerinde olan bitenin CSDuraginin bilmesi lazım. Daha önceki olaylardan ornek vermem gerekir ise (ip adreslerini hatırlamıyorum, ipleri sallıyorum) cs78 in sahipleri cs45 e gidip alın panel bilgileri istediğinizi yapın demişti. Adamlarda panele girip bir kaç yeri değiştirdiklerinde cs78 in sahipleri foruma cs45 bize saldırdı diye konu açmıştı. Cs45 deki adamlar onlar geldi böyle boyle dediğinde Ömer TELLİ inanmamıştı çünkü cs45 çoktan sifirlanıp kiraliga çıkmış ve cs78 tarafından alınmıştı. Daha sonra Ömer TELLİ cs78 in TS konuşmalarını incelediğinde bu planın konuşulduğunu görmüştü. Cs45 e ip adresi geri verilip cs78 gönderilmişti.
TSlerin eskisi gibi CSDuragina ait olması güvenliğin sağlanması için çok önemli bence. Hem yurt dışında tam korumalı oluyor, saldırı yemiyor.
------
64 kişilik için TSlerin fiyatları biraz artar, ama TeamSpeak yetkilileri ile konuşur isek toplu bir şekilde uyguna alabiliriz diye düşünüyorum. TeamSpeak3 yetkilileri ile daha önce mailleşmiştim bir konu hakkında.
-----
Ts230 u sadece cs230 alabilir olacak, olması gereken de bu. Fakat ts230 adında da farklı bir alan adında daha ip olacak, onu isteyen alabilecek.
Ben katılmıyorum ben bi sunucuya para ödeyip 0 dan amele gibi onu tekrardan dizmek zorunda değilim yatqa erişimi yok hadi yatqayı geçtim yedek atma olayı bile yok belki pro clanlar ve diğer modlar için ts3ün önemi yok ama jail için ts3 olayı olmaz ise olmaz ben bir ts3ü ayarlarken 1.5 2 saatim gidiyor ben bununla uğraşmak zorunda değilim bence şuan ts3.clanadi.com olayı çok iyi böylede devam etmeli log olayı ise herkes kendini ver karşısındakini bilip güvenmeli ona göre yetki vermeli zaten şikayet bölümü kapalı saldırı olsada hiç bir işlem yaptırılmayıp bütün konulara kilit atılıyor.
++
Bence diğer ts3ler serbest olmaya devam etmeli.Kurallar kondu böyle devam etmeli en başta müşteri memnuniyeti denmeli.Csdurağında birçok kişi ts3 fiyatını fazla buluyordu bence gayet iyi ama 5 tlye varken neden 20 tlye alalım diyeside geliyor insanın.
Ben pek uygun bulmuyorum niçin derseniz tamam cs ipsi için 100 150 300 tl para ödüyor olabilirsin ama 64-128 kisilik bi ts içinde cs ipsine verdiğin paranın aynısı ödemen bana göre çok mantıksız.
Üstelik satış ücretiyle 1 aylık hizmet alıyorsun 150 200 tl vermek çok mantıksız ts için crackli lisans kullan blacklist probleminede katlanırsın.
Zaten şuan çoğunluk katlanıyor.
ShooTeR yazdı: Cmt Şub 02, 2019 1:58 am
Ben pek uygun bulmuyorum niçin derseniz tamam cs ipsi için 100 150 300 tl para ödüyor olabilirsin ama 64-128 kisilik bi ts içinde cs ipsine verdiğin paranın aynısı ödemen bana göre çok mantıksız.
Üstelik satış ücretiyle 1 aylık hizmet alıyorsun 150 200 tl vermek çok mantıksız ts için crackli lisans kullan blacklist probleminede katlanırsın.
Zaten şuan çoğunluk katlanıyor.
Katılıyorum. Dışarıdan konuşanlar için zaten hava hoş ama her ay maliyet ödeyip üstüne ts3 ile aynı maliyeti vermek mantıksız mesela ben 100 TL ödüyor isem her ay 64 kişilik ts3 için 60 70 lira da ödemek istemiyorum ve bu diyelim yönlendirme uzatanlar içinde sorun olacaktır 3. Ay çok daha fazla para ödemesi olacaktır bence çok mantıksız blacklist hatalarına katlanırım ben ve bir çok kişi de aynı fikirdedir
Açıkçası Arkadaşlar Şu Anda Her Kafadan Bir Ses Çıkıyor
Öbürü Bişey Söylüyor Öbürü Buna Tepki Gösteriyor Hele Yetkili Birisi Konu
Açınca Olaylar Daha Çok Karışıyor Bence Böyle CSDuragı Toplantısı Gibi Bi Toplantı Olsun
Mesela Ts3.Csduragi.Com Burda Ömer TELLİ Yekta Yetkililer Vs. Bi Tarih Belirlesin Geniş Bi Soru
Cevap Şeklinde Açıklama Yapılsın Eğer Bu Olmaz Derseniz Burda Ömer TELLİ Kesin Net Bir
Açıklama Konusu Açsın Konuyu Kilitlesin Yoksa Bu Şekilde Ortalık Çok Karışıyor
Enes Berke yazdı: Cmt Şub 02, 2019 2:22 am
Açınca Olaylar Daha Çok Karışıyor Bence Böyle CSDuragı Toplantısı Gibi Bi Toplantı Olsun
Mesela Ts3.Csduragi.Com Burda Ömer TELLİ Yekta Yetkililer Vs. Bi Tarih Belirlesin Geniş Bi Soru
Cevap Şeklinde Açıklama Yapılsın Eğer Bu Olmaz Derseniz Burda Ömer TELLİ Kesin Net Bir
O zaman söyle birşey ortaya sunayım hem crackli lisans üzerindne satış olucak hemde orjinal lisanslı olarak satış olucak isteyen lisanslı isteyen crackli alacak.
Anca böyle çözülür bu olay.
Enes Berke yazdı: Cmt Şub 02, 2019 2:22 am
O zaman söyle birşey ortaya sunayım hem crackli lisans üzerindne satış olucak hemde orjinal lisanslı olarak satış olucak isteyen lisanslı isteyen crackli alacak.
Anca böyle çözülür bu olay.
İşte Bunla Alakalı Kesin Net Bir Açıklama Yapsınlar Diyorum