Merhaba 3 el sonunda kick atmak yerine /reset yazmasını sağlayabilir misiniz? Oyuncu -1 e inmesin istiyorum. Müsait olduğunuzda yapabilir misiniz?Yek'-ta yazdı: Pzr Haz 25, 2017 1:56 am Eklentiyi inceledim ve gayet güzel bir eklenti ellerine sağlık. Eklentinin orjinal yazarını bilmiyorum internette de yazmıyor bu yüzden yazar bölümü sorun değil. Çünkü bende bu eklentiyi değiştirip değiştirip kullandım sürekli. Benim düzenlediğim en güncel hali ektedir, isteyen benim eklentiyi de kullanabilir. Eklenti @specified ninkinden farklı çalışır. 29 kişinin üstünde iken atma işlemleri uygular ve saat işlevi yoktur, tamamı ile doluluğa bakar. Ayriyeten AFK olan adminleri direkt spec takımına atar, sadece normal oyunculara 3 el AFK kalma hakkı verir.
İyi bayramlar.
Gelişmiş AFK Slay-Kick
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
-
Gelişmiş AFK Slay-Kick
Etiketler:
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
-
- Server Ip/DNS: cs11.csduragi.com
- Clan İsmi: MassAcRe Gaming
-
- Server Ip/DNS: Yakında
- Clan İsmi: Yakında
- İletişim:
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1008
- Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
- Clan İsmi: FCS Gaming
- İletişim:
-
Gelişmiş AFK Slay-Kick
Yekta Eline Sağlık Kardeşim afk oyuncuyu slayladıktan sonra sayde 3 hakkınıız kaldı yazan eklenti bu sanırım
edit: evet test ettim süper bir eklenti olmuş adminleri spec atması özellikle eline sağlık...
edit: evet test ettim süper bir eklenti olmuş adminleri spec atması özellikle eline sağlık...
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.204
- Clan İsmi: CivilGaming
- İletişim:
Gelişmiş AFK Slay-Kick
Yek-ta bey bu slay olayı yerine serverda toplamda 2 dakika afk kalan oyuncuyu direkt oyundan attırabilir miyiz? Yine adminler aynı şekilde spec moda atılıp oyuncular oyundan attırılabilir mi?Yek'-ta yazdı: Pzr Haz 25, 2017 1:56 am Eklentiyi inceledim ve gayet güzel bir eklenti ellerine sağlık. Eklentinin orjinal yazarını bilmiyorum internette de yazmıyor bu yüzden yazar bölümü sorun değil. Çünkü bende bu eklentiyi değiştirip değiştirip kullandım sürekli. Benim düzenlediğim en güncel hali ektedir, isteyen benim eklentiyi de kullanabilir. Eklenti @specified ninkinden farklı çalışır. 29 kişinin üstünde iken atma işlemleri uygular ve saat işlevi yoktur, tamamı ile doluluğa bakar. Ayriyeten AFK olan adminleri direkt spec takımına atar, sadece normal oyunculara 3 el AFK kalma hakkı verir.
İyi bayramlar.
Linklerini gizle |
Gelişmiş AFK Slay-Kick
Yapılabilir fakat ben uğraşamam, müsait değilim bunun için. Eklenti istek bölümüne konu aç.
Linklerini gizle |