CSDurağını geliştirmek adına önerilerinizi , şikayetlerinizi , taleplerinizi buradan dile getirebilirsiniz.
Aklınıza gelebilecek her konuda CSDurağını ileriye taşıyabilmek için fikirlerinizi bekliyoruz.
Panel,ödeme yöntemleri,mesailer, forum içi yönetim şekli, serverlar,modlar keşke şu olsaydı daha güzel olurdu diyebileceğiniz her fikire açığız.
` White* yazdı: Prş Ağu 15, 2019 10:13 am
@Yek'-ta bu arkadaşın yaptığı hile değil mi?
aynen dayı insan hakkını iyiyor.
hak yenceni sanmam zaten 104 oy var 5 tane cıkarılsa 99 tane oy oluyor degısen bırsey yok yanı sonucda bu bir öneri herkesde onaylıyor ömerbey bile evet oy vermiş.
Dewar's yazdı: Prş Ağu 15, 2019 2:30 pm
GT Nin Gelmesi sunuculariniza faydasi olmayacak çoğu userler GT Sistemini bilmemekte sadece GT Sitesi Takip için iyi olacaktir bende yararli buldum bu konuyu bide şu bazi V*letler Kral biziz diyip sahalara iniyor bu GT Sistemi ile kim kral kim değil zaten belli olunur rekabet her zaman iyidir ama bot atanlar için hile yapanlar için önlem alinmali bunun içinde . CSDuragi İçin Hayirlisi Ne ise o olsun ama öncellik Yeni Panel diye düşünüyorum
neden faydası olmasın cogu insan gt de 1 nci olmak icin rank atlamak icin serverleri doldurcaklar ve csduragi gt acıldıgında cogu ınsan herkesler bilmiş olucak ve cogu ınsan oralara bakcak sunuculara gırıs yapcaklar faydası olmucak demeyin ve zaten GT yeni penelden sonra gelir die tahmin ediyorum
sende yağcılıktan başka birşey düşünmüyorsun işin gücün birine yağ yapmak yani. düşündüğüm kadar bile olsa en azından kimse senin gibi değil.
Son olarak ayaz çok iyi hatırlıyorum bi aralar yalvarıyordun baya hemde çok yasağımı kaldırın diye ne ara bukadar yağa gittin onuda anlamadım gerçi stok bitti git duş al üstündeki yağlar gitsin.
hak yenceni sanmam zaten 104 oy var 5 tane cıkarılsa 99 tane oy oluyor degısen bırsey yok yanı sonucda bu bir öneri herkesde onaylıyor ömerbey bile evet oy vermiş.
Dewar's yazdı: Prş Ağu 15, 2019 2:30 pm
GT Nin Gelmesi sunuculariniza faydasi olmayacak çoğu userler GT Sistemini bilmemekte sadece GT Sitesi Takip için iyi olacaktir bende yararli buldum bu konuyu bide şu bazi V*letler Kral biziz diyip sahalara iniyor bu GT Sistemi ile kim kral kim değil zaten belli olunur rekabet her zaman iyidir ama bot atanlar için hile yapanlar için önlem alinmali bunun içinde . CSDuragi İçin Hayirlisi Ne ise o olsun ama öncellik Yeni Panel diye düşünüyorum
Evet öncelikle zaten yeni panelin gelmesi lazım sonrasında bunun gelmesi çok daha iyi olur. Kendini kral zannedenler zaten sırada dahi zor gözükürler merak etme. Csd de bot atılmıyor diye biliyorum
Kısacası bir şey değişmez ömer telli zaten gereken cevabı oy vererek vermiş