Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Texas Gaming Başka Sunuculara Destek Oluyor

Şikayet bölümü KAPALIDIR
---------------------------------

Yasaklı clan veya kişilerin tekrar aramıza katılabilmesi bu bölümü kullanarak açıklama yapması gerekmektedir.
Konu açarken yasaklanan klanın ismi, e posta adresi ve yasaklandığı forum linki verilmez ise konu onaylanmayacaktır
-------
Kural ihlali yapan, haksız rekabete yol açan , CSD ailesinde barınması yasak olan kişileri KANITLAR sunarak bizlere şikayet edebilirsiniz.
--------
Yalnızca forumda aktif olan üyeler veya CSDurağı üzerinde hizmeti bulunan kişiler şikayet konusu oluşturabilir.

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
dozean
Server Ip/DNS: 213.238.173.48
Clan İsmi: Ayyildiz Tim

Mesaj gönderen dozean »

@alpersoylu34 dostum adam csduragından sunucu alıyor ts3 alıyor çektiği playerler ile başka sunucuda oyun oynuyor csduragı barındıgın surece ts ve cs adreslerinde hiçbir sunucunun reklamını yapılmaz diye biliyorum ama genede sözü [@Bilinmeyen Etiket]'ye bırakıyorum iyi geceler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

Eğer illa o sıkıntıysa sildireyim? adam kendi youtube hesabından player çekiyor veya kendi playerleri yani 5 senedir kendinde duran insanlar sıkıldığı zaman oynaması için gönderiyor? kardeş klan değiliz 2 mizde aynı serverlerin sahibiyiz Turkiye Gaming Onun Benim Texas Benim Onun bi fark yok yani

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

serkan ebcin

Mesaj gönderen serkan ebcin »

olaya şurdan bak birde aga @alpersoylu34 nikenin mağazasında adidas reyonu olucak ama dışarda sadece nike yazıcak adidas yazmicak bu klan öncesinden csdurağında serveri vardı kapatıldı diye biliorum ama aynı şekilde son söz [@Bilinmeyen Etiket]'nin

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

By KingStar

Mesaj gönderen By KingStar »

Kardeşim ben Texas Gaming'in sahibiyim, 1. olarak sunucum farklı bir ip adresinde olabilir, bir reklam söz konusu değil oda açıklamasınada ip yazmışım seni ilgilendirmez. O zaman her TS adresinde başka server ip adresi yazıyor rastgele kaydediyor, adam bende şikayet ederim! 2. olarak ben h*rs*yc* ye değil tam tersine oradaki oyuncuları buraya çekmiş oluyorum. Sebebi oradaki serverların ts63.csduragi.com TS3 IP adresine bağlı olmasıdır. Saçma sapan konular açmayın lütfen, iyi günler!
En son Yek'-ta tarafından Sal Şub 14, 2017 12:03 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Allah'ım, bütün yazıyı büyük ve kalın yazmış. Toparlayabildiğim kadarını toparladım, söz sahibi olabilir düşüncesi ile onaylıyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

serkan ebcin yazdı:olaya şurdan bak birde aga @alpersoylu34 nikenin mağazasında adidas reyonu olucak ama dışarda sadece nike yazıcak adidas yazmicak bu klan öncesinden csdurağında serveri vardı kapatıldı diye biliorum ama aynı şekilde son söz [@Bilinmeyen Etiket]'nin
Aga bu clan ben csdurağında olduğumdan beri var ve Csdurağında ilk arkadaşlarımdan şuan kendi kardeşimden yakın bir biçimde arkadaşız ve her serverimizede ortağız biliyorsun sadece youtube üzerinden adam çekiyoruz biz servermize Ne Turkiye ye Nede Texas a bunada laf olmaz sanırım?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
dozean

Mesaj gönderen dozean »

@serkan ebcin evet hocam hatta bi ara yasaklıydı heralde oyüzden farklı klan taglarıyla server açıyorlardı

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
dozean

Mesaj gönderen dozean »

@alpersoylu34 hocam burdan yazman fayda etmicek Ömer TELLİ bakar kontrol eder ona göre kapatır mı yasaklar mı uyarır mı bilemem

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

serkan ebcin

Mesaj gönderen serkan ebcin »

@alpersoylu34 doğrudur lafım yok ama aga ben bir örnek verdim olayla ilgili bilgim yok sadece örnek vermek istedim
@dozean katılamıyorum dediğinize ben sadece tahmin ediyorum hatırladığım şekilde kimsenin günahını alamam öle hatırlıorum ama doğrumu bilemem

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

By KingStar

Mesaj gönderen By KingStar »

BU ARADA SERVERİ KAPATTIRIP CS27'Yİ SATIN ALMAYA ÇALIŞIYORLAR, BENİM TS3'İPMDEKİ ODALARIN ÇOĞUNDA GARİP İPLER YAZIYO TELEFON NUMARLARI YAZIYOR NOT OLARAK YAZIYOR BUNADA BENCE KİMSE BİRŞEY DİYEMEZ LÜTFEN KONUYU KİLİTLEYİN FACEBOOK ÜZERİNDEN ÖMER BEYE'DE MESAJ ATTIM :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Yasaktır müsait olduğumda ilgileneceğim

Link: