Arkadaşım ben farklı bir dilde mi konuşuyorum 5 konudur ?logan53 yazdı: Prş May 27, 2021 4:31 pmÖmer bey inat eden biz değil sizsiniz. Yapılabilecek bütün geri bildirimleri yaptık. Fakat kendinizi baz alarak sorun olmadığını dile getiriyorsunuz. Sizde hızlı iniyor diye herkeste öyle mi olmak zorunda. birkaç hafta önce bazı internet sağlayıcılarına özel ping çıktığı konularını görmediğimizi mi sanıyorsunuz? Bir sorun var bunu anlayamıyor musunuz? Sorun fastdl de olmayan dosyalar değil. Fastdlde yüklü olan dosyalar bile yavaş iniyor kaç kere ve kaç kişi bunu dile getirmesi gerek inanmanız için?Ömer TELLİ yazdı: Prş May 27, 2021 1:16 pm Amxmodx ayarlarında ki fast Ftp ayarlarını silmenizi belirttim, bu sabah kontrol ettiğimde hala ayarlarınız farklıydı
Diğer arkadaşın sunucusunu kontrol ettiğimde sorunsuz indirdi 3 modelde bekleme yaptı kontrol ettiğimde dosyaların fast ftpde olmadığını gördüm
İnat mı yapıyorsunuz amaçlarınız nedir bilmiyorum ancak denilenleri yapmayıp sürekli bu konuları açmanız Size bir çözüm olmayacak
210 bin youtube abonesi olan dark pro sunucusu bile gün içinde oyuncu sayısı 20lere düşebiliyor. Biz de aynı şekilde normalde aldığımız doluluğun yarısını alıyoruz. bütün bunlar niye 1 haftada oldu? Ömer bey biz bu sunuculardan bir getiri sağlamıyoruz. Biz sadece eğlence amaçlı yapıyoruz bu işi fakat bu sizin mesleğiniz. Oyuncuları ve oyuncu sayısını bizden daha çok önemsiyor olmanız gerekir fakat yaptığınız tek şey önemsememek.
Sorun varsa çözümü bulmak adına EKSİK TÜM DOSYALARINIZI FAST FTP'YE ATIN. Her seferinde sorun düzelmedi devam ediyor dediğinizde girip kontrol ediyorum, en az 3 dosyanızı fast ftp atıyorum, her farklı mapde bu dosya sayısı artıyor
Aynı şey cs57com içinde geçerli, şuan css_aztec acıktı ve dosya fastftp yüklü değildi panelinizden ben yükledim.
Varsa bir sorun daha hızlı çözüm bulunabilmesi adına bu dediğimi yapmanız gerekiyor aksi halde açtığınız tüm konuları sileceğim