OPC Line yazdı: Cum Oca 01, 2021 4:00 pm
Eke bıraktığım dosyayı cstrike > cl_dlls klasörüne atıp öyle dener misiniz ? Ben bu şekil çözmüştüm aynı hatayı.
Eke bıraktığım dosyayı cstrike > cl_dlls klasörüne atıp öyle dener misiniz ? Ben bu şekil çözmüştüm aynı hatayı.
VAC ban ihtimali?
0. Çünkü bendede olmuştu ve aynı şekil çözmüştüm. Hala sorunsuz kullanıyorum.
Yek'-ta yazdı: Cum Oca 01, 2021 4:00 pm
pro.csduragi.com adresinde steam bağlantısı yok. Giriş yapıp test eder misin? Ve dediğim gibi, steamde çevrimiçi olun.
buyrun böyle gözüküyor.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Colditz yazdı: Cum Oca 01, 2021 4:03 pm
Eğer bu hatayı alıyorsanız steamde dosya bütünlüğünü doğrulayıp deneyin. Nereden geldiği belli olmayan dosyalar kurmayın, tavsiyem.
Deneyin.
ss.png
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Tamamdır arkadaşlar sorun çözülmüştür steamden arkadaş ağındaki oturum kapanmış giriş yaptım gözüküyor artık yardımcı olan herkese sonsuz teşekkürler. <3
canerylmzx yazdı: Cum Oca 01, 2021 4:12 pm
Tamamdır arkadaşlar sorun çözülmüştür steamden arkadaş ağındaki oturum kapanmış giriş yaptım gözüküyor artık yardımcı olan herkese sonsuz teşekkürler. <3
Çevrimdışı oyuna giriş yaptığınızda siz karşı tarafın resmini karşı taraf sizin resminizi göremez.
Colditz yazdı: Cum Oca 01, 2021 4:03 pm
Eğer bu hatayı alıyorsanız steamde dosya bütünlüğünü doğrulayıp deneyin. Nereden geldiği belli olmayan dosyalar kurmayın, tavsiyem.
Bu sorun sadece bende değil tüm klan oyuncularında gözüküyor başka server e girince gözüküyor ama cs15 te gözükmüyor