4'lü derken 4 tane farklı model mi oluşturulacak yoksa seçilen modelleri rastgele oyunculara mı verecek. farklı istek konusu açıp detayıyla anlatmanız en yararlısı olacaktır.Xls yazdı: Pzt Ara 28, 2020 12:15 pm Plugini 4 lü model şekilde yapabilir misiniz? Players models eklentisinin reapili hali gibi.
REAPI | Oyuncu modeli değiştirme.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 298
Bir şey daha sormak istiyorum yoruyorum ama plugin çok iyi çalışıyor fakat karaktermenümüz var bu menüde karakteri seçince oyuncu modeline uygulatmıyor sanırım bu plugin engelliyor nasıl bir çözüm yapabiliriz ?Colditz yazdı: Pzt Ara 28, 2020 10:53 am "leet" yazan yere t modelinin, "gign" yazan yere ct modelinin ismini yazıyorsun. Ardından model dosyalarını;
models/player/modelismi/modelismi.mdl olacak şekilde yüklüyorsun.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 147.185.221.16:26504
illa reapi gereklimi ben o sorunu cozebilirim ama reapi.inc dosyam yok.
Linklerini gizle |
-
Eski konuları uplamayın lütfen, forum kirliliği oluşturmakta!HakimKILLER44 yazdı: Cmt Ağu 14, 2021 10:44 pm illa reapi gereklimi ben o sorunu cozebilirim ama reapi.inc dosyam yok.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 147.185.221.16:26504