plugins.inide mapin en üstüne yadzım ama o kişi sayısına geldiği zaman map açmadı` White* yazdı: Sal Haz 09, 2020 10:04 pmintenetten eklenti nasıl kurulur, yazarak öğrenebilirsiniz.
oyuncu sayısına göre map hk
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 147
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs1453.CSDuragi.COM
En üste neden yazıyorsunuz? Size diyorum ki intenette eklenti kurma videoları izleyin.cihan3112 yazdı: Çrş Haz 10, 2020 2:39 amplugins.inide mapin en üstüne yadzım ama o kişi sayısına geldiği zaman map açmadı
Linklerini gizle |
-
kardeş kurmasını zaten biliyoruz burda yok izle onu yap bunu yap deme.Adam gibi diyoruz kurduk yazdık olmadı yardım ediyosun diye burda ileri geri konuşmana gerek yok insan gibi yardımcı olucaksan olursun boş beleş burda git izle demene gerek yok haberin olsun` White* yazdı: Çrş Haz 10, 2020 10:50 amEn üste neden yazıyorsunuz? Size diyorum ki intenette eklenti kurma videoları izleyin.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs1453.CSDuragi.COM
armut piş, ağzıma düş.cihan3112 yazdı: Çrş Haz 10, 2020 11:00 pmkardeş kurmasını zaten biliyoruz burda yok izle onu yap bunu yap deme.Adam gibi diyoruz kurduk yazdık olmadı yardım ediyosun diye burda ileri geri konuşmana gerek yok insan gibi yardımcı olucaksan olursun boş beleş burda git izle demene gerek yok haberin olsun
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: *YouKnowMyName*
Çok gereksiz uzatmışın konuyu. Bence benim attığım plugini dene istediğin her mapa göre ayarsın map değişiminden dolayı oyuncu da kaybetmezsin` White* yazdı: Prş Haz 11, 2020 12:41 amarmut piş, ağzıma düş.cihan3112 yazdı: Çrş Haz 10, 2020 11:00 pmkardeş kurmasını zaten biliyoruz burda yok izle onu yap bunu yap deme.Adam gibi diyoruz kurduk yazdık olmadı yardım ediyosun diye burda ileri geri konuşmana gerek yok insan gibi yardımcı olucaksan olursun boş beleş burda git izle demene gerek yok haberin olsun` White* yazdı: Çrş Haz 10, 2020 10:50 am
En üste neden yazıyorsunuz? Size diyorum ki intenette eklenti kurma videoları izleyin.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
- Clan İsmi: TeknoKlan
- İletişim:
Biraz paslanmışım, 15 dakikada bir sorgu yapıyor ve oyuncu azken seçilen haritayi açıyor, oyuncu çok ikende 15 dakika sorgu yapıyor
azaldıgını görürse az oyuncu haritasini açıyor, çogaldıgını görürsede çok oyuncu haritasini.
iyi forumlar dilerim.
azaldıgını görürse az oyuncu haritasini açıyor, çogaldıgını görürsede çok oyuncu haritasini.
Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx>
#define oyuncusayisi 4
#define azkenmap "teknoklan_azmap"
#define cokkenmap "teknoklan_cokmap"
#define sorgudakika 15
public plugin_init(){
register_plugin("Harita Şeysi","1.0","PaZee");
set_task(sorgudakika*60.0,"sorgufonk",0);
}
public sorgufonk()
{
new map[32]
get_mapname(map,31);
if(equali(azkenmap,map))
{
new iPlayers[32], iNum , iPlayer
get_players(iPlayers, iNum, "c")
if(iNum > oyuncusayisi)
{
server_cmd("amx_map %s",cokkenmap)
}
}
else
{
new iPlayers[32], iNum , iPlayer
get_players(iPlayers, iNum, "c")
if(iNum <= oyuncusayisi)
{
server_cmd("amx_map %s",azkenmap)
}
}
}
Linklerini gizle |
-
sorgulama süresini azaltabiliriz dimi?PaZee yazdı: Prş Haz 11, 2020 10:58 am Biraz paslanmışım, 15 dakikada bir sorgu yapıyor ve oyuncu azken seçilen haritayi açıyor, oyuncu çok ikende 15 dakika sorgu yapıyor
iyi forumlar dilerim.Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx> #define oyuncusayisi 4 #define azkenmap "teknoklan_azmap" #define cokkenmap "teknoklan_cokmap" #define sorgudakika 15 public plugin_init(){ register_plugin("Harita Şeysi","1.0","PaZee"); set_task(sorgudakika*60.0,"sorgufonk",0); } public sorgufonk() { new map[32] get_mapname(map,31); if(equali(azkenmap,map)) { new iPlayers[32], iNum , iPlayer get_players(iPlayers, iNum, "c") if(iNum > oyuncusayisi) { server_cmd("amx_map %s",cokkenmap) } } else { new iPlayers[32], iNum , iPlayer get_players(iPlayers, iNum, "c") if(iNum <= oyuncusayisi) { server_cmd("amx_map %s",azkenmap) } } }
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
- Clan İsmi: TeknoKlan
- İletişim: