Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

İp Fiyatlarının Belirtilmesi

CSDurağını geliştirmek adına önerilerinizi , şikayetlerinizi , taleplerinizi buradan dile getirebilirsiniz.
Aklınıza gelebilecek her konuda CSDurağını ileriye taşıyabilmek için fikirlerinizi bekliyoruz.
Panel,ödeme yöntemleri,mesailer, forum içi yönetim şekli, serverlar,modlar keşke şu olsaydı daha güzel olurdu diyebileceğiniz her fikire açığız.

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

ADOW
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
İletişim:

Mesaj gönderen ADOW »

AhmetHD yazdı: Pzr Nis 26, 2020 5:31 pm
Ömer TELLİ yazdı: Cmt Nis 18, 2020 7:17 pm Hemen hemen hepsi belli zaten, kiralığa düştüğü zaman fiyatı görebiliyorsunuz.

Talebe göre fiyatların arttığı yok aksine bir kaç yıldır bizimle olup aynı ipden devam edenlere indirim yapılıyor.

Fiyat yazıyoruz bu sefer kalkıp e bu adam X lira ödüyor biz niye Y lira ödüyoruz muhabbeti dönüyor.
ömerbey fiyatlarda sizce tutarsızlık yokmu acaba cünkü bugün 50 tl olan 106 60 tl düştü 101 ile 110 50 tl değillermi fiyatlar konusunda gerçekten bizi bilgilendirmeniz gerekiyor çünkü kafalar corba oluyor ve böyle konular ortaya çıkıyor :)
Suncu dolunluguna gore degişiyor bu

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
Clan İsmi: TIMGaming
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Örs »

Seni bize ALLAH göndermiş be kardeşim sen bu konuyu açmasan bu rahatlığı yaşayamazdık adamsin 😂

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

AhmetHD yazdı: Pzr Nis 26, 2020 5:31 pm
Ömer TELLİ yazdı: Cmt Nis 18, 2020 7:17 pm Hemen hemen hepsi belli zaten, kiralığa düştüğü zaman fiyatı görebiliyorsunuz.

Talebe göre fiyatların arttığı yok aksine bir kaç yıldır bizimle olup aynı ipden devam edenlere indirim yapılıyor.

Fiyat yazıyoruz bu sefer kalkıp e bu adam X lira ödüyor biz niye Y lira ödüyoruz muhabbeti dönüyor.
ömerbey fiyatlarda sizce tutarsızlık yokmu acaba cünkü bugün 50 tl olan 106 60 tl düştü 101 ile 110 50 tl değillermi fiyatlar konusunda gerçekten bizi bilgilendirmeniz gerekiyor çünkü kafalar corba oluyor ve böyle konular ortaya çıkıyor :)
Kim diyor 60₺ düştü diye ? 50₺'den kiralanmış gözüküyor, niye insanlara yanlış bilgi verip kargaşa yaratıyorsunuz ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

DarkThrone
Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
Clan İsmi: DarkThrone Jail
İletişim:

Mesaj gönderen DarkThrone »

Evet sürekli sayfaya f5 attım almak için önüme geldi hemen aldım ama yetişemedim 50 tl diye hatırlıyordum ikiside.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala