Dışarıdan satın alınan eklentiler ve yapımcıları hk
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
-
sunucuyu satın alırken onayladığım sözleşmede aldığım eklenti yüzünden suncumun kapatılacağı hakkında bir bilgi bulunmuyordu ve ben bir csgomod satın aldım ve aktif olarak kullanıyorum başıma hiç bir şey gelmedi ne saldırı ne herhangi bir şey yaşamadım eğer konuda bahsettiğiniz eklenti bu ise kontrol etmelisiniz.
Etiketler:
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yönetici - Mesajlar: 5457
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Olayı hizmet sözleşmesi üzerinden değerlendirecek olursak, konu ile alakalı alakasız karşınıza bir çok madde koyabilirim.MustafaReis53 yazdı: Sal Mar 03, 2020 5:21 pm sunucuyu satın alırken onayladığım sözleşmede aldığım eklenti yüzünden suncumun kapatılacağı hakkında bir bilgi bulunmuyordu ve ben bir csgomod satın aldım ve aktif olarak kullanıyorum başıma hiç bir şey gelmedi ne saldırı ne herhangi bir şey yaşamadım eğer konuda bahsettiğiniz eklenti bu ise kontrol etmelisiniz.
Olay sunucunuza kurulan eklenti değil, eklenti üzerinden gerçekleştirilen saldırılar, sizin aracılığınız ile bizden hizmet alan başka insanlara verilen zararlar. Keza bu zararların oluştuğu durumunda insanların taleplerini (maddi/manevi) siz karşılayacaksanız müşterilerimizi size yönlendirelim. Yok beni ilgilendirmez diyorsanız ve bu durumdan rahatsız oluyorsanız, dönem sonunda ürününüzü yenilememenizi öneririm.
Herhangi bir şey ile karşılaşmamanız, ileride karşılaşmayacağınız anlamına gelmiyor, buda bizim önlem almamıza bir engel değil.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 56
O forumun yetkilileri gerekirse kaynak kodu yetkililerle paylaşırız demiş ömer bey yanlış anlaşılma olmasında ben sunucumu oturtmuşum herşeyini tamamlamışım ve şuan böyle bir kural çıkıyor ben düzenimi eklentilerimi nasıl ayarlayacağım ne kadar aranız bozuk olsada kaynak kodlar istenip kontrol edilip öyle yasaklanılmalı bence böyle birşey uygun olmamış düzenim bozulacak.Ömer TELLİ yazdı: Sal Mar 03, 2020 5:30 pmOlayı hizmet sözleşmesi üzerinden değerlendirecek olursak, konu ile alakalı alakasız karşınıza bir çok madde koyabilirim.MustafaReis53 yazdı: Sal Mar 03, 2020 5:21 pm sunucuyu satın alırken onayladığım sözleşmede aldığım eklenti yüzünden suncumun kapatılacağı hakkında bir bilgi bulunmuyordu ve ben bir csgomod satın aldım ve aktif olarak kullanıyorum başıma hiç bir şey gelmedi ne saldırı ne herhangi bir şey yaşamadım eğer konuda bahsettiğiniz eklenti bu ise kontrol etmelisiniz.
Olay sunucunuza kurulan eklenti değil, eklenti üzerinden gerçekleştirilen saldırılar, sizin aracılığınız ile bizden hizmet alan başka insanlara verilen zararlar. Keza bu zararların oluştuğu durumunda insanların taleplerini (maddi/manevi) siz karşılayacaksanız müşterilerimizi size yönlendirelim. Yok beni ilgilendirmez diyorsanız ve bu durumdan rahatsız oluyorsanız, dönem sonunda ürününüzü yenilememenizi öneririm.
Herhangi bir şey ile karşılaşmamanız, ileride karşılaşmayacağınız anlamına gelmiyor, buda bizim önlem almamıza bir engel değil.
Linklerini gizle |
-
kaynak kodlarını incelemeye almanızı öneririm adımız fazla duyulmus bir server degiliz ve forumunuzdaki eklentilerle serverimi doldurabilecegimi düsünmüyorumÖmer TELLİ yazdı: Sal Mar 03, 2020 5:30 pmOlayı hizmet sözleşmesi üzerinden değerlendirecek olursak, konu ile alakalı alakasız karşınıza bir çok madde koyabilirim.MustafaReis53 yazdı: Sal Mar 03, 2020 5:21 pm sunucuyu satın alırken onayladığım sözleşmede aldığım eklenti yüzünden suncumun kapatılacağı hakkında bir bilgi bulunmuyordu ve ben bir csgomod satın aldım ve aktif olarak kullanıyorum başıma hiç bir şey gelmedi ne saldırı ne herhangi bir şey yaşamadım eğer konuda bahsettiğiniz eklenti bu ise kontrol etmelisiniz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Detaylıca incelemeler yapılıp bu kararlar veriliyor yoksa bizim hiç bir müşterimizi mağdur etme gibi bir durum söz konusu olamaz. Kimsenin bize zararı olmadığı sürece bu şekilde bir yaptırıma gitmezdik. Dün sunucuların birinden dışarıdan bir ip adresine yönlendirme atıldığı tespit edildi, araştırılınca ucunda yine bu yarım akıllı vatandaşlar çıktı.philippamert yazdı: Sal Mar 03, 2020 5:42 pmO forumun yetkilileri gerekirse kaynak kodu yetkililerle paylaşırız demiş ömer bey yanlış anlaşılma olmasında ben sunucumu oturtmuşum herşeyini tamamlamışım ve şuan böyle bir kural çıkıyor ben düzenimi eklentilerimi nasıl ayarlayacağım ne kadar aranız bozuk olsada kaynak kodlar istenip kontrol edilip öyle yasaklanılmalı bence böyle birşey uygun olmamış düzenim bozulacak.Ömer TELLİ yazdı: Sal Mar 03, 2020 5:30 pmOlayı hizmet sözleşmesi üzerinden değerlendirecek olursak, konu ile alakalı alakasız karşınıza bir çok madde koyabilirim.MustafaReis53 yazdı: Sal Mar 03, 2020 5:21 pm sunucuyu satın alırken onayladığım sözleşmede aldığım eklenti yüzünden suncumun kapatılacağı hakkında bir bilgi bulunmuyordu ve ben bir csgomod satın aldım ve aktif olarak kullanıyorum başıma hiç bir şey gelmedi ne saldırı ne herhangi bir şey yaşamadım eğer konuda bahsettiğiniz eklenti bu ise kontrol etmelisiniz.
Daha önce forumda açılan saldırı konularının arkasından yine bu vatandaşlar çıktı, forumda mevcut.
WhatsApp numaramız üzerinden bizden hizmet alan almayan bu saldırılardan etkilenen kişiler gerekli bilgileri bize aktardı bizde inceledik ve bu kararı aldık. Bu yüzden herkes ne ekiyorsa onu biçiyor.
Linklerini gizle |
-
CSDuragi Forumunda birbirinden değerli, yaratıcı ve Yardımcı olacak arkadaşlar mevcut. istenilen eklentileri yazdığınız taktirde eminim herkes elinden gelen yardımı yapacaktır. Dışarıdaki İnsanlara Acık vermektense Forumdan yardım istemek bence de en mantıklısı. Alınan bu karar Fazlasıyla Doğru.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs49.csduragi.com
- Clan İsmi: WildFire
Csduragi kendisi plugin satışı yapsa olmazmı panelden paralı bir şekilde plugin satışı mantıklı olur hem hazır olur hemde farklı pluginlerle oyunlar daha eğlenceli olabilir ?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
İstesekde,istemesekde karar alınmış net gözüküyor.
Bence foruma yetkili alımı olmalı,aktiflik baya artacak gibi gözüküyor.
Bence foruma yetkili alımı olmalı,aktiflik baya artacak gibi gözüküyor.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Bu telefon numarasının sahibi şuan onlarla iş yapan birisi, geçmişte verdiği cevaplar
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |