Ömer TELLİ yazdı: Cum Mar 15, 2019 12:30 pm
Dilediğiniz ts3'ün ip reklamını serverınızda yapabilirsiniz ( sitesinde cs serverı satışı olmayan firmalar için geçerlidir )
Atıyorum xxxx firmasından ts3 satın aldım. Bunun 1.6 satışıda var. Ama ben ts3ümden bütün reklamları kaldırdım o sunucuya ait herhangi bir reklam faso fisoda yok. Sayısal ip yaparak ıp veya kendi dnsmle alma şansımız olurmu? O sunucuya ait herhangi bir firmaya ait dns veya reklam olmıcak sadece kendi klanıma ait dns veya sayısal ts adresi yapsam sorun yaratırmı?
KG51 yazdı: Sal Mar 19, 2019 9:52 am
Atıyorum xxxx firmasından ts3 satın aldım. Bunun 1.6 satışıda var. Ama ben ts3ümden bütün reklamları kaldırdım o sunucuya ait herhangi bir reklam faso fisoda yok. Sayısal ip yaparak ıp veya kendi dnsmle alma şansımız olurmu? O sunucuya ait herhangi bir firmaya ait dns veya reklam olmıcak sadece kendi klanıma ait dns veya sayısal ts adresi yapsam sorun yaratırmı?
Yanliş bilmiyorsam heğer yanlişim varsa düzeltsinler siz alan adini bağladiktan sonra ts3 de bi yerde ana ts3 ip si zaten yazmakta ordanda sıkıntı olur zaten ömer bey her türlü yasak olduğunu söyledi .
Ben genel olarak dns veya ıp ile girdiğimde genelde neyle giriyorsam bağlantı bölümünde o gösteriyor. Genede sizin dediğinizde doğru olabilir. Yalnız benim bildiğim sunucuda dns adresleri bile kendi firma isimleri değil. Sadece minecraft go 1.6 vb oyun hizmetleri veriyor okadar. Oyun ortamına geri döndüğümde ordan almayı düşünüyorum. Sadece şunu sölim firmaya ait herhangi bir ipucu bile olmıcak. Yalnış anlaşılmasın özelden yazan arkadaş olsa bile söylemem genelde bilen biliyor beni. Bunun için firmaya ait herhangi bir ipucu bile olmıcak. Yöneticiler bunla ilgili cevap verirse sevinirim. Genel olarak bu uzatmım söz yöneticilerde.
Dediğim gibi hiçbir reklamı yok, cs 1.6 toplu sunucu (5 tane, 10 tane, 15 tane) satmakta. Global chatta ara sıra Xxx Bilişim yedek alındı yazması dışında tüm reklamlar kaldırıldı.
DemirDesigin yazdı: Sal Mar 19, 2019 10:29 am
Dediğim gibi hiçbir reklamı yok, cs 1.6 toplu sunucu (5 tane, 10 tane, 15 tane) satmakta. Global chatta ara sıra Xxx Bilişim yedek alındı yazması dışında tüm reklamlar kaldırıldı.