Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Sunucu kapandı

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
ahmetsencanx2

Sunucu kapandı

Mesaj gönderen ahmetsencanx2 »

//KONU KİLİT YARDIM FELAN BEKLEMİYORUZ.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

seypa
İletişim:

Sunucu kapandı

Mesaj gönderen seypa »

ahmet sen A nın yanına B yı bile yazamazsın sağdan soldan bulduğun eklentileri ben yaptım ben ettim havasına giriyorsun;)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Sunucu kapandı

Mesaj gönderen Yek'-ta »

[REUNION]: _DM_ (IP ADRESI) authorized as RevEmu
Bunun ne olduğunu biliyor musun? Oyuncunun RevEmu ile başarılı bir şekilde sunucuya giriş yaptığını söylüyor.
Sunucunuzdaki eklentileri kapatın, oyuncuların sorunsuz bir şekilde giriş yaptığını görürsünüz.

Konuya kilit demen için önce eklentilerinin sorunlu olduğunu anlaman lazım. İnatla devam edersen forumdan da uzaklaştırılacaksın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

DarkSiderS
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Sunucu kapandı

Mesaj gönderen DarkSiderS »

Yek'-ta yazdı: Pzt Kas 05, 2018 10:43 pm Daha önce de bu konuyu konuşmuştuk. Escape sunucunuzdaki eklentiler sorunlu. Diğer ipler kapanmaz iken bir tek sizin sunucunuz kapanıyor ve çözümü bizden bekliyorsunuz. Bizden çözüm beklerseniz sunucuyu sıfırlarız, 1 hafta boyunca eklenti yüklemenize izin vermeyiz ve sunucu pro sunucu olur 1 hafta.

Ve sunucunuz doluluğu ile ilgili bizden neyi bekliyorsunuz onuda anlamış değilim. Oyuncuları silah zoru ile sunucuya mı sokalım? Bot mu bunlar?
Sizin Yardım etme şekliniz bu mu yani?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Sunucu kapandı

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Sorunun eklentilerinizden kaynaklı olduğunu söylememize rağmen inatla eklentilerimizde sorun yok diyorsunuz. O eklentileri bi kapatıp test edemediniz ben onu söylemeye çalışıyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
ahmetsencanx2

Sunucu kapandı

Mesaj gönderen ahmetsencanx2 »

Yek'-ta yazdı: Pzt Kas 05, 2018 10:50 pm [REUNION]: _DM_ (IP ADRESI) authorized as RevEmu
Bunun ne olduğunu biliyor musun? Oyuncunun RevEmu ile başarılı bir şekilde sunucuya giriş yaptığını söylüyor.
Sunucunuzdaki eklentileri kapatın, oyuncuların sorunsuz bir şekilde giriş yaptığını görürsünüz.

Konuya kilit demen için önce eklentilerinin sorunlu olduğunu anlaman lazım. İnatla devam edersen forumdan da uzaklaştırılacaksın.
Tamam sorunu çözdüm kilitle şu konuyu

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Captan Price
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: cs38.csduragi.com
Clan İsmi: ZM Apocalypse
İletişim:

Sunucu kapandı

Mesaj gönderen Captan Price »

DarkSiderS yazdı: Pzt Kas 05, 2018 10:51 pm
Yek'-ta yazdı: Pzt Kas 05, 2018 10:43 pm Daha önce de bu konuyu konuşmuştuk. Escape sunucunuzdaki eklentiler sorunlu. Diğer ipler kapanmaz iken bir tek sizin sunucunuz kapanıyor ve çözümü bizden bekliyorsunuz. Bizden çözüm beklerseniz sunucuyu sıfırlarız, 1 hafta boyunca eklenti yüklemenize izin vermeyiz ve sunucu pro sunucu olur 1 hafta.

Ve sunucunuz doluluğu ile ilgili bizden neyi bekliyorsunuz onuda anlamış değilim. Oyuncuları silah zoru ile sunucuya mı sokalım? Bot mu bunlar?
Sizin Yardım etme şekliniz bu mu yani?
Hayır değil. Her kişinin sabrı bir yere kadar dayanır, ki bu açılan bilmem kaçıncı konu. Her seferinde eklentiler hatalı dendi, aldırış edilmeyip devam edildi konu açmaya.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

holigan
Server Ip/DNS: 213.238.173.117
Clan İsmi: Holigan | Clan

Sunucu kapandı

Mesaj gönderen holigan »

geçmişte yaşadım
eklenti kaynaklı problem
ünlü atasözünü bırakıyorum;

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Sunucu kapandı

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Bilmem kaçıncı konunuz ve bu konuyu açtığınızdan beri sunucunuzdayım. de_dust haritasında nemesis mod açtınız ayar yapılıyor dediniz, 2-3 kere harita değiştirdiniz, sonra geri escape e döndünüz. Komple eklentileri kapatıp denemediniz bile. Escape döndüğünüz vakit giremeyen 1-2 oyuncu görmüştüm connected olup düşen, onlar girdi. Sonra sorunu çözdünüz mü diye sordum, kardeş IP sorunlu dediniz. Daha sonra ayar bile yapmadım diyerek bana yalan söylediniz. İstediğiniz sunucuya geçin, istediğiniz ip yi alın, o eklentileri aynı şekilde kurduğunuz vakit yine sunucunuz çökecek. Çünkü yok 48. ip de çökmüyordu burada çöküyor demeniz saçma çünkü 48. ip ile dosyalarınız aynı. Bütün ip adreslerin dosyaları aynıdır. Biri sorunlu öbürü sorunsuz gibi bir olay söz konusu değildir.

Benim, yada forumdaki diğer arkadaşların sözlerini dinlemeyip inatla yok bizim eklentilerimiz sorunsuz kapatmayız sorunlu olan sunucu dediğiniz için forum hesaplarınız yasaklanmıştır ve foruma tekrar üye olduğunuz anlaşıldığı vakit tekrardan da yasaklanacaksınız. Foruma tekrardan gelmek isterseniz şikayet bölümü açıldığı vakit özür konusu açarsınız. O zamana kadar açacağınız her hesapta yasağınızın kalkmasını daha da zorlaştıracak.

Ahmet bu arada senin 2. üyeliğindi, ilki de bu davranışların sebebi ile yasaklanmıştı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli