Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Maç Sunucusu

CSDurağını geliştirmek adına önerilerinizi , şikayetlerinizi , taleplerinizi buradan dile getirebilirsiniz.
Aklınıza gelebilecek her konuda CSDurağını ileriye taşıyabilmek için fikirlerinizi bekliyoruz.
Panel,ödeme yöntemleri,mesailer, forum içi yönetim şekli, serverlar,modlar keşke şu olsaydı daha güzel olurdu diyebileceğiniz her fikire açığız.

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Maç Sunucusu

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Maç sunucusu da olsa şuan gördüğünüz minimum fiyattan kiralanır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

TakeSurcie
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Maç Sunucusu

Mesaj gönderen TakeSurcie »

Yek'-ta yazdı: Cmt Eki 27, 2018 11:36 pm Maç sunucusu da olsa şuan gördüğünüz minimum fiyattan kiralanır.
@TaaRRuZ'un yazdığı yoruma katılıyorum. Kapasitesi değişik daha ucuz fiyata satılabilir?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Maç Sunucusu

Mesaj gönderen Yek'-ta »

TakeSurcie yazdı: Cmt Eki 27, 2018 11:55 pm TaaRRuZ'un yazdığı yoruma katılıyorum. Kapasitesi değişik daha ucuz fiyata satılabilir?
CSDurağı için sunucu 8 kişilik olmuş veya 32 kişilik olmuş bir şey fark etmiyor. CS:GO gibi değil.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

TakeSurcie
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Maç Sunucusu

Mesaj gönderen TakeSurcie »

Yek'-ta yazdı: Pzr Eki 28, 2018 12:02 am
TakeSurcie yazdı: Cmt Eki 27, 2018 11:55 pm TaaRRuZ'un yazdığı yoruma katılıyorum. Kapasitesi değişik daha ucuz fiyata satılabilir?
CSDurağı için sunucu 8 kişilik olmuş veya 32 kişilik olmuş bir şey fark etmiyor. CS:GO gibi değil.
Aslında talep var, 25TL gibi ucuz bir fiyata maç sunucusu çıkartılsa iyi olur ama son söz yine sizde çıkartılırsa seviniriz. Teşekkürler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala