Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Natre yazdı: Pzr Ağu 19, 2018 8:09 am
Sayfa nasıl kapatılıyor açıkçası bende bilmiyorum fakat hesap kapatmak için şikayet edebilirsin kusura bakma en fazla bu kadar yardımcı olabildim.
Mehmet, saol düşünmen yeter.
adım Mehmet değil Alper Ertan memnun oldum bu arada
Natre yazdı: Pzr Ağu 19, 2018 8:09 am
Sayfa nasıl kapatılıyor açıkçası bende bilmiyorum fakat hesap kapatmak için şikayet edebilirsin kusura bakma en fazla bu kadar yardımcı olabildim.
Mehmet, saol düşünmen yeter.
adım Mehmet değil Alper Ertan memnun oldum bu arada
Anlamıyorsun Altan anlamıyorsun film repliği aklıma geldi nedense. Aynı ppyi kullanan bir dostum var, bir an o sandım ismine bakmadım.
Natre yazdı: Pzr Ağu 19, 2018 7:26 pm
o zaman özür dilerim alper kusurumu affet.
Özürünüz kabul edildi padişahım. Acaba konuyla alaklı bir bilginiz veya instagram paneliniz mevcut mu zaatı elinizde.
İnstagramda sayfa şikayet etmek diye bir seçenek veya bir yardım bile internet üzerinden videolar olsun dahi alamadım fakat kullanıcı şikayet etmek istiyorsan tek başına şikayet ettiğinde sayfa kapanmayabilir fakat bir kaç kişi sonucunda şikayet ettiğin instagram hesabı kapatılır. fakat sayfa kapatmak için bir çözüm yolu bende bilmiyorum o kadar aramama rağmende bulamadım üzgünüm Alper.
benisyankar yazdı: Pzr Ağu 19, 2018 7:37 pm
Bana yaz ozelden denerım karsılık felanda istemem kapatmayı deneyeyım özelden sayfanın adını at yeter ve neden kapatcagını
Tabi eğer olursa bu ortamda ne istersen verebilirim.