Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Ucuz Domain Sağlayan Bir Yer Var MI?

Diğer forum kategorileri dışında kalan herşey.

Moderatör: Moderatörler

Red
Server Ip/DNS: x
Clan İsmi: Mr.GaminG

Mesaj gönderen Red »

Ktalko yazdı: Pzt May 07, 2018 9:13 pm CPanel nasıl kötü oluyor hocam? 2 CPanel var, trial ve normal tam sürüm. Godady de trial kullanacak küçük bir firma değil.

5 TL olması kalitesiz olduğu anlamına gelmesin, diğer sene eğer otomatik ödeme de ise 57 TL yine kesiyor. Bu sadece kampanya.
yani godaddyde srv kaydı yapılmıyor ama diğer farklı sunucularda yapılabilmekte godaddynin kod düzenleyicisinde bazı donmalar oluyor fakat benim kullandığım yerde öyle sorun yok tabi kötü değil güzel fakat bazı eksikleri ve sorunları var

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ktalko
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Ktalko »

realgaming yazdı: Pzt May 07, 2018 10:11 pm yani godaddyde srv kaydı yapılmıyor ama diğer farklı sunucularda yapılabilmekte godaddynin kod düzenleyicisinde bazı donmalar oluyor fakat benim kullandığım yerde öyle sorun yok tabi kötü değil güzel fakat bazı eksikleri ve sorunları var
Srv hakkında bir şey diyemeyeceğim ancak, donma konusunda godady böyle donma olayını sizden duyuyorum.

alan kayıt ettikten iki(2) ay sonra, yani atmış(60) gün sonrasında farklı bir firmaya transfer yapılabilir. Veridyen,Alastry, güzel hosting vs.

Transfer ücreti ne kadar bilmiyorum ancak pahalı olmayacağını düşünerek godady den alan adı aldıktan sonra transfer yapmak mantıklı olabilir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala