Ben daha stabil calismasi icin olmasi gerekeni soylddim, neyse uzatmanin anlami yok!berk!23 yazdı: Sal Mar 20, 2018 4:59 pm @specified Dediğin gibi düşünürsek. beni ilgilendirmez ne demiş 7 elde para versin bitti.
Biri bana admin menu yap dese. içeriğini verse giriş yetkisini vermese.
O menuye herkez girer. adam bunu yazarsada bak bakalim konuda belirtmişmisin derim![]()
otomatik para
Moderatör: Moderatörler
-
- Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
- Clan İsmi: FCS Gaming
- İletişim:
otomatik para
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
otomatik para
Konuyu uzatmanizin amaci nedir ?
Hasta iken yazdigim bir eklenti,
Test etmedim arkadasinki calisiyorsa ne mutlu bana sorun cikarsa ileride tekrar konu acar konu sahibi...
Hasta iken yazdigim bir eklenti,
Test etmedim arkadasinki calisiyorsa ne mutlu bana sorun cikarsa ileride tekrar konu acar konu sahibi...
Linklerini gizle |
-
otomatik para
kardeşim rica etsem restart eventini eklermısın sv restlendıgınde sıfırlansın para verme bide tüm oyuncularımıza 7 rounda bır 16 k para verılmektedır dıye mesaj oalrak yazabılırmı para verdıgınde!berk!23 yazdı: Pzt Mar 19, 2018 10:07 pm @ShooTeR
Normalde Karişmazdimda Buyur;
Neden bunu kişisel olarak düşündünki;
Mantigi şöyle kurmaliydin mesela jailde bir servere girince gün 0 danmi başlar ? yoksa kaldigi yerden devammi eder ?
bu genel bir değişken senin dediğini düzeltseydim. benim buel 7.hakkim dolardi diğerinin başka el saçma olurdu.
Bide neden bu kadar eklentiyi uzattiğni anlayamadim.Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx> #include <cstrike> new ver new const kimbu[][] = { "ParaVer", "v1.0", "!Berk!" } public plugin_init() { register_plugin(kimbu[0],kimbu[1][0],kimbu[2][0]) register_event("HLTV", "beRS", "a", "1=0", "2=0") } public beRS(){ ver++ if(ver == 7){ ver=0 new players[32],inum,id get_players(players,inum) for(new i;i<inum;i++){ id = players[i] cs_set_user_money(id,16000) } } }
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
- Clan İsmi: FCS Gaming
- İletişim:
otomatik para
xiang yazdı: Prş Eyl 13, 2018 2:55 pmkardeşim rica etsem restart eventini eklermısın sv restlendıgınde sıfırlansın para verme bide tüm oyuncularımıza 7 rounda bır 16 k para verılmektedır dıye mesaj oalrak yazabılırmı para verdıgınde!berk!23 yazdı: Pzt Mar 19, 2018 10:07 pm @ShooTeR
Normalde Karişmazdimda Buyur;
Neden bunu kişisel olarak düşündünki;
Mantigi şöyle kurmaliydin mesela jailde bir servere girince gün 0 danmi başlar ? yoksa kaldigi yerden devammi eder ?
bu genel bir değişken senin dediğini düzeltseydim. benim buel 7.hakkim dolardi diğerinin başka el saçma olurdu.
Bide neden bu kadar eklentiyi uzattiğni anlayamadim.Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx> #include <cstrike> new ver new const kimbu[][] = { "ParaVer", "v1.0", "!Berk!" } public plugin_init() { register_plugin(kimbu[0],kimbu[1][0],kimbu[2][0]) register_event("HLTV", "beRS", "a", "1=0", "2=0") } public beRS(){ ver++ if(ver == 7){ ver=0 new players[32],inum,id get_players(players,inum) for(new i;i<inum;i++){ id = players[i] cs_set_user_money(id,16000) } } }
Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx>
#include <cstrike>
new ver
new const kimbu[][] = {
"ParaVer",
"v1.0",
"!Berk!"
}
public plugin_init() {
register_plugin(kimbu[0],kimbu[1][0],kimbu[2][0])
register_event("HLTV", "beRS", "a", "1=0", "2=0")
register_event("TextMsg", "restart_round", "a", "2=#Game_will_restart_in")
}
public beRS(){
ver++
if(ver == 7){
ver=0
new players[32],inum,id
get_players(players,inum)
for(new i;i<inum;i++){
id = players[i]
cs_set_user_money(id,16000)
}
client_print_color(0, 0, "^1Round sayisi ^47^1nin katina ulasilmistir. Herkese ^4$16000 ^1verilmistir.")
}
}
public restart_round(){
ver=0;
}
Linklerini gizle |
-
otomatik para
client_print_color bunun yerine baska bisi yazsam olurmu calıstırmıyor bunu sunucum amx 18.3 altı
Linklerini gizle |