server yönlendirme
Moderatör: Moderatörler
-
server yönlendirme
Konunuzu anladım ama şunu demek istiyorum siz Serverinizi jailbreak modundan pro moduna çevirmisiniz fakat sizin adamlarınızın çoğu jailbreak mod sevmektedir veya serverden sıkılmışlardır pro modunu eylenceli bulmuyorlardır dediğiniz gibi dust2 de dolmuyor sadece bazen long da doluyor aslında bi jailbreak serverinde Adamlar jail moduna alışsalar 1 saat felan dust2long atabilirsiniz adamlar jailbreaktan az buçuk sıkılmış olur benim fikrim bu
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 103
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: MisCelland
- İletişim:
server yönlendirme
Selamın Aleyküm Ben Serverimi Açtım Fakat Kimse Servere Gelmiyor Bu Yönlendirme Nasıl Yapılır Ve Nereden Söyleriz Serverim 219 Dur Hic Kimse Gelmiyor 219 Üsteki Klanlara Bakarsam Hem Tsleri Doluyor Hemde Csleri Doluyor Benim Serverim Neden Dolmuyor Söylermisiniz Yani Ne Yapmam Gerek Lütfen Yardımcı Olunuz.
prisoners jail pro gaminG
Cs : Cs219.csduragi.com
Ts : Ts98.csduragi.info
İletişim tel numaram : 0537 233 5058
prisoners jail pro gaminG
Cs : Cs219.csduragi.com
Ts : Ts98.csduragi.info
İletişim tel numaram : 0537 233 5058
Linklerini gizle |
-
server yönlendirme
Yönlendirme sadece pro ya verilmektedir ve 3 aylık 300 tldir almak içinde ömer@csduragi.com mail atin veya ödeme bildirimi açabilirsiniz
siz dolduramıyosunuzdur veya ipiniz arkalarda olduğu için
siz dolduramıyosunuzdur veya ipiniz arkalarda olduğu için
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs14.csduragi.com
- Clan İsmi: ROGGamingPRO
server yönlendirme
Arkadaslar Bende Cs14.csduragi.com Sahibiyim Yönledirme sıkıntısı bizdede var anlık spec dolulugu bile yok artik bayramdan önce bişey oldu daha hic cekmedi hep kendı clan oyuncularımızla oyun oynuyoruz ve kalabalık bi klanız ama yinede player herzaman ihtiyac bizim yönlendirmemiz kesinlikle çalişmiyor 1 haftadır takip ediyorum hic cekmiyor anlık spec dolulugu bile yok yetkililer bu konuya el atsa iyi olur
Linklerini gizle |
-
-
server yönlendirme
Hocam bakın benim baska sunucuda pro serverim vardı. Aynı sekilde 1 ay boyunca long oynadık. Artık millet bize long için geliyordu d2 açtığımız zaman ise 6-6 , 5-5 oynuyorduk, 3 tane sağlam online adam tuttum. Servere gelen herkeze yaşlarını sorup klan alın dedim. Kimse adminlik için durmuyordu yani, bu sistemi oturttuğunzu zaman inanın başarılı olucaksınız. Ne kadar çok klan oyuncusu o kadar çok user demek. Klanınızın kalabalık olması size zarar getirmez...
Linklerini gizle |