Şikayet bölümü KAPALIDIR
---------------------------------
Yasaklı clan veya kişilerin tekrar aramıza katılabilmesi bu bölümü kullanarak açıklama yapması gerekmektedir.
Konu açarken yasaklanan klanın ismi, e posta adresi ve yasaklandığı forum linki verilmez ise konu onaylanmayacaktır
-------
Kural ihlali yapan, haksız rekabete yol açan , CSD ailesinde barınması yasak olan kişileri KANITLAR sunarak bizlere şikayet edebilirsiniz.
--------
Yalnızca forumda aktif olan üyeler veya CSDurağı üzerinde hizmeti bulunan kişiler şikayet konusu oluşturabilir.
merhaba beyler,
ben bırkere bunları sıkayet ederken ban yedım neyse herkeze esıtse csduragı bu kanıttada gereken yapılsın. f5 lı vıdeo buyrun. tarıh erken dersenız ban yedım ıcın yenı kalktı neredeyse omer bey gereken yapılsın gtde ondelerse bıle fake kullanıyorlar yasak degılse ben bunu baska klanla yapayım yanı en azından bır bılgı verınız.
Yanlız arkadaşlar bu konu daha önceden açıldı sonra silindi tekrar tekrar bu konuyu açmanın anlamı nedir ?
Bide bu konuyu en son açacak klanlardan birisiniz kaos gaming
Öncelikle forum ailesine ve csd yönetime selamlarımla bakın arkadaşları ve abilerim 5 mayıs 2017 tarihinde bende polemik olmasın diye farklı hesapla şikayet konusu açmıştım ama silinmişti konu ondan sonra olan mevzuda bi server kapatıldı bir server ise rank sıfırlama işlemleri yapıldı ama lofty imparatora bir şey yapılmamıştı açık açık 1 bu kaos gaming 'in çekti video 2. benim çekitim bir kişi daha çekmişti tam hatırlayamayacam tabi server kapanıp rank sıfırlanan server'ı gören lofty imparator o vakitten sonra xfakeplayer leri çekmişti ama yinede o rankı haketmedikleri gibi cezalarının verilmesinide csd yönetiminden başta @ÖmerTelli abim olmak üzere rica ediyoruz gereği yapılsın bu da benim 5 mayısda çektiğim video kanıt : https://www.youtube.com/watch?v=By7UXTUlDko&t=83s gereğinin yapılması umuduyla hak eden hak ettiğini almasının dileğiyle herkese şimdiden iyi bayramlar hayırlı sabahlar dilerim.
Kralking yazdı:Yanlız arkadaşlar bu konu daha önceden açıldı sonra silindi tekrar tekrar bu konuyu açmanın anlamı nedir ?
Bide bu konuyu en son açacak klanlardan birisiniz kaos gaming
NEYIN KONUSUNDAN bahsedıyorsun sen ? kanıtlar yeterlı sılındı tartısma var dıye omer bey de ozmn gerekenı yapmadı haksız rekabet dıyorsunz ya hanı bagıra bagıra al sana rekabey bu kadar kısıde onu bılıyorken omer tellı'nın boyle bırseye goz yumacagını sanmıyorum.