Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Sunucu 32 İken 20'ye Düşmesi

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
FearLess

Mesaj gönderen FearLess »

Merhabalar, son 2 haftadır bu problemi yaşıyoruz. Sunucumuz 32 kişi sabahları genellikle non-steam oyuncular oluyor birden herkes dropped oluyor ve sw 20 kişiye kadar düşüyor. Bu genel bir sorun mu acaba?
Pluginlerden olması imkansız çünkü 1 aydır kullandığımız pluginleri kullanıyoruz. Bu sorun 1.5 2 haftadır var bazenkendi kendine düzeliyor sonra tekrar başlıyor. (biz hiçbir plugini silmeden)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
Clan İsmi: TIMGaming
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Örs »

Bunun bize olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam çünkü server güç içerisinde 31 kişi oluyor maks 5 dakika sonra listeyi yeniliyorum 3v3 olmuş diyorum herhalde öğlen saati normaldir ama bu kadar da normal olamaz şimdi bundan 1 hafta öncesine kadar bile tamam oyuncu akışı boldu ama şöyle bir şey var benim serverim sabah 10 dan sonra hep 32 kişiydi ve hiç düşmezdi şuan gün içinde long dönüyoruz resmen server doluyor ve bir kaç dakika sonra server gene bomboş o kadar rank kastık ama anlaşılan veda edicez o ranklara bizlik sanıyordum değilmiş

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Arkadaşlar sunucunuzda bir problem olduğunda mutlaka sizde denk gelirsiniz, varsayımlar üzerine bir şeylerin olmasını beklemeyin.
Olay yönlendirme ile gelen oyuncuyu sunucuda tutamadığınız için oyundan çıkmalarından kaynaklanıyor. Konsolda seri gördüğünüz dropped yazıları ise zaten sizin oyuna hiç girmeden yön esnasında ESC basıp iptal eden kişilerden veya sunucunuz full iken farklı sunucuya yönlenen oyunculardan ötürü oluyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
İletişim:

Ömer TELLİ yazdı: Çrş May 19, 2021 10:59 am Arkadaşlar sunucunuzda bir problem olduğunda mutlaka sizde denk gelirsiniz, varsayımlar üzerine bir şeylerin olmasını beklemeyin.
Olay yönlendirme ile gelen oyuncuyu sunucuda tutamadığınız için oyundan çıkmalarından kaynaklanıyor. Konsolda seri gördüğünüz dropped yazıları ise zaten sizin oyuna hiç girmeden yön esnasında ESC basıp iptal eden kişilerden veya sunucunuz full iken farklı sunucuya yönlenen oyunculardan ötürü oluyor.
Anlatmak istediğimiz olay şu bu olay başıma ilk 1 hafta önce gece 3 gibi geldi server 32 kişi iken sanki herkes anlaşmalıymış gibi aniden serverden çıktı server 32 iken 15 20 kişiye düştü ve bu tam 1 dakika bile sürmeden oldu yönlendirme gidişatını biliyoruz ama bu durum bize normal gelmedi

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
FearLess

Ömer TELLİ yazdı: Çrş May 19, 2021 10:59 am Arkadaşlar sunucunuzda bir problem olduğunda mutlaka sizde denk gelirsiniz, varsayımlar üzerine bir şeylerin olmasını beklemeyin.
Tamam bu konuda haklısınız diyelim 1 sn içinde 8 - 10 oyuncu aynı anda çıkabilir mi bunlar çete mi teşkilat mı ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
İletişim:

FearLess yazdı: Çrş May 19, 2021 6:08 pm
Tamam bu konuda haklısınız diyelim 1 sn içinde 8 - 10 oyuncu aynı anda çıkabilir mi bunlar çete mi teşkilat mı ?
Bizim suçumuz yok kanka ama ona rağmen bizden de çıkıyorlar aynı anda :D Başka bir teşkilat var ama çözemedim :D Ek olarak bazı kişilerin silinmiş konularına baktım onlar da aynı şekilde herkesi bir anda atıyormuş ek olarak bizde dün şöyle bir sorun var ban listesinde her girdiğimiz de bir başkasına ban atıyordu ban sileceğiz diye ban listesine girince ban yiyordu millet :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
FearLess

Özcan Örs yazdı: Çrş May 19, 2021 6:58 pm
FearLess yazdı: Çrş May 19, 2021 6:08 pm
Bizim suçumuz yok kanka ama ona rağmen bizden de çıkıyorlar aynı anda :D Başka bir teşkilat var ama çözemedim :D Ek olarak bazı kişilerin silinmiş konularına baktım onlar da aynı şekilde herkesi bir anda atıyormuş ek olarak bizde dün şöyle bir sorun var ban listesinde her girdiğimiz de bir başkasına ban atıyordu ban sileceğiz diye ban listesine girince ban yiyordu millet :D
Aynen ben glory ile konuşmuştum öyle bişiler demişti ben de ban listesindeki ip adreslerini sıfırlamıştım :)
Ayriyetten sunucuda olan oyuncular çıkıyor yani sunucu 16v16 birden 14v6 oluyor yani oyundaki oynayan adamlar çıkıyor birden.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
İletişim:

Ömer bey dün gece yönetim ekibimden bir arkadaş oyunda iken 25 kişiydi ts de mesaja bakmak için afk bırakmış 2 dk sonra oyuna geri döndüğü vakit 6 kişi kalmıştı neden böyle oluyor geçen gün ban listesini temizledik ama 1 dakika olmadan bir sürü ban vardı listede neden böyle oluyor bilmiyoruz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Atıyormuş,kaçıyormuş, yapıyormuş,ediyormuş gibi söylemleri bırakıp atılan adamın konsolunda kick mesajını, ban yiyen adamın konsolundaki kick mesajını söylerseniz kontrol ederiz.
Yön serverınıza vurur sunucu dolar beğenmeyen adam çıkar milleti zorla oraya bağlayacak halimiz yok..
Oyunda herhangi bir yetkiliniz bir clan üyeniz herhangi bir hata sonucu oyundan düştü mü ? Düştü ise konsoldaki mesajları bize iletin kontrol edelim yoksa bu konuda yardımcı olamayız

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli