No Server Hatası
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 14
No Server Hatası
sayın
[@Bilinmeyen Etiket] teamspeak 3 sunucumuza 3 arkadaş giriyoruz ancak giremeyen çok kişi var ts ip değiştirdik ve hata şu
No Server hatası veriyor teamspeak3 e bağlanılamadı diyor sorun sizle kaynaklı demeyin biz giriyorsak onlarda girer bir hata var teşekkürler...
[@Bilinmeyen Etiket] teamspeak 3 sunucumuza 3 arkadaş giriyoruz ancak giremeyen çok kişi var ts ip değiştirdik ve hata şu
No Server hatası veriyor teamspeak3 e bağlanılamadı diyor sorun sizle kaynaklı demeyin biz giriyorsak onlarda girer bir hata var teşekkürler...
Link: | |
Linklerini gizle |
-
No Server Hatası
ts138.csduragi.com
siz girebilirsiniz belki ama az önce bi adam denedi ve failed server hatası aldı
siz girebilirsiniz belki ama az önce bi adam denedi ve failed server hatası aldı
Linklerini gizle |
-
No Server Hatası
ilgilenirseniz sevinirim sorun bizim için büyük bir sorun ilk defa böle bişeyle karşılaşıyorum csduragında
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5455
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
No Server Hatası
Sorun zaten sizde değil giremeyen arkadaşınızda.
Modemini kapat aç yapıp girmeyi denesin , sistem tarafından engellenmiş olabilir
Modemini kapat aç yapıp girmeyi denesin , sistem tarafından engellenmiş olabilir
Linklerini gizle |
-
No Server Hatası
deniyorlar ancak giremiyorlar onlarda değilse ts de vardır heralde kaç kere denedik hemde sadece 1 kişi değil dedim ztn onlarca kişi giremedi bir ilgilenirseniz teşekkürler...
[@Bilinmeyen Etiket]
[@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
-
No Server Hatası
Sende olmuyor bende olmuyor, Ömer Telli de olmuyor, bir kaç kişi de daha olmuyor. Giremeyenler ters bir şeyler yapıyordur. IP adresini doğru girdiklerinden emin misin?
Linklerini gizle |
-
No Server Hatası
evet gayet doğru giriyorlar dediğim gibi ilk defa böyle bişeyle karşılaştım sizi uğraştırmak için yazmıyorum buraya bir şey varki yazdım
Linklerini gizle |
-