Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Aynı İsimde Sunucu

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
Abisi

Aynı İsimde Sunucu

Mesaj gönderen Abisi »

2 yıldır aktif olan ve Türkiye'ye furien modunu tanıtmada etkin rol oynayan sunucumuzun ismini kullanan kişiler var bu durum bizi rahatsız ediyor "Haksız rekabet" olduğunu düşünüyorum... Kendilerini uyarırsanız seviniriz

Sunucumuzun IP adresi: 213.238.173.101

Resim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Aynı İsimde Sunucu

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Furien mod 2 yıl oldu mu çıkalı? Ayriyetten ne yazık ki buna bir şey yapılamıyor, maalesef.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Abisi

Aynı İsimde Sunucu

Mesaj gönderen Abisi »

Tam iki yıl olmadı sanırım kuruluş tarihini gerçekten bilmiyorum tam olarak ama 1.5 yıl kesin olmuştur...

Bu durum haksız rekabet olarak değerlendirilmesi lazım... Yönlendirme hilesi yapıyor resmen en azından bir uyarı yapılabilir sonuçta yönetim bizi tanıyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

DeLLiTürk

Aynı İsimde Sunucu

Mesaj gönderen DeLLiTürk »

CSmiLeFaCe yazdı:Furien mod 2 yıl oldu mu çıkalı? Ayriyetten ne yazık ki buna bir şey yapılamıyor, maalesef.
Serverın adını atıyorum » MRGaming « Efsanesi-[R-STEAM+]- yapsam herhangi bir yaptırım uygulanmıcak mı ? doğru mu anladım zira ss de copy paste yapmış adam.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Abisi

Aynı İsimde Sunucu

Mesaj gönderen Abisi »

Bak ya yorumumu siliyorlar birde sanırsın küfür ettik şu konuyu komple silin istemiyorum bir şey

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Aynı İsimde Sunucu

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Birebiri değilde biraz farklı bir olayı benimde başıma geldi ve geliyorda. Yüzsüz bir isim şimdi ismini vermeyeyim, ben ne yaparsam aynısını yapmaya çalışıyor, hatta üstüne küfür ediyor. Bu yüzsüz kişi zamanında server isminide aynı bizimkisi gibi yaptı. Hatta bununlada kalmayıp alt clan olarak MR diye bir alt clan kurdurtmuş. Bunları ben [@Bilinmeyen Etiket] ye ilettim bir şey yapamayız dedi. Hala da bu kişi yüzsüzlüklerine devam ediyor.

Şimdi bu server CSDurağın da değilde başka bir sunucuda olsaydı? Bu sefer ne yapacaktınız? CS5Com'un sahibi benim yakın arkadaşım, Server isimleri TSK Gaming, e aynı isimde başka bir sunucuda daha TSK Gaming var? İkiside pro, hatta CSDurağında TSK Gaming diye bir de jail server var, ama benim yakın arkadaşım ile hiçbir alakası yok. Onlarda bir şey yapamıyor.
Resim

Size tavsiyem, http://www.FuriensWar.com alan adını alıp server isminize http://www.FuriensWar.com yazmanız olur, o zaman farkı oyuncular anlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

leonhifi
Server Ip/DNS: Cs20.CSDuragi.Com
Clan İsmi: [` SconrfuL ~]
İletişim:

Aynı İsimde Sunucu

Mesaj gönderen leonhifi »

Aynı Şey şuan Bizimde Başımızda Var Bizim Sadece 2 Serverimiz Var 2 side Csduraginda surf ve bayrak kapmaca fakat Farklı bir sunucuda Bizim Clan Adımızla 2 Tane Server Var jail ve pro Sunucu Sahiblerine konuyu İlettik Fakat Olumsuz Cevap Aldık Yukaridaki Arkadasimin dedigi Gibi Kendinize Alan Adı Alarak Farkı Herkesin Anlamasını Sağlarsıınz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Abisi

Aynı İsimde Sunucu

Mesaj gönderen Abisi »

Tamam anladım madem ben tek değilim o zaman sorun yok gerekli bilgilendirmeyi yaparım oyunculara fakat anlamadığım şey haksız rekabet nasıl oluyor?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Aynı İsimde Sunucu

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Haksız rekabet, saldırmak diyebiliriz. Mesela senin ip adresin benimkinden daha popüler, ben senin ip adresine diyelim ki ddos atarak senin popülerliğini düşürebilirim, oyuncu kaybedeceğiniz için senden çıkan oyuncular bana gelir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Aynı İsimde Sunucu

Mesaj gönderen ulyoS »

Bizim ismimizdede fake türkiye gamingler mevcut ki başka sunuculardada mevcut serverimizin doluluğunu veya bizim youtube üzerindeki popülerliğimizi kötüleyerek büyüğüceklerini sanıyorlar yani tek sizde yok o sorun en yakın zamanda hosting alıcam :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli