Server Çöktü
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 104
Server Çöktü
Mod Kurdum Ze Mapı Açdım Server Çöktü
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
- Clan İsmi: DarkThrone Jail
- İletişim:
Server Çöktü
Yüklediğiniz mod içinde lgtning.spr dosyası olması lazım onu bulamıyor bu dosyayı web ftp de sprites klasörüne girip ls adında klasör oluşturup oraya yüklemeniz gerekir. yükledikten sonra map degisin sorun cozulecektır.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 104
Server Çöktü
zaten yüklüydüDarkThrone yazdı: Çrş Nis 15, 2020 1:05 pm Yüklediğiniz mod içinde lgtning.spr dosyası olması lazım onu bulamıyor bu dosyayı web ftp de sprites klasörüne girip ls adında klasör oluşturup oraya yüklemeniz gerekir. yükledikten sonra map degisin sorun cozulecektır.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
- Clan İsmi: DarkThrone Jail
- İletişim:
Server Çöktü
Verdiği hatada ben onu anlıyorum o dosyayı bulamıyor sprites dosya içine yüklemiceksiniz sprites içinde ls adında klasör oluşturup lgtning.spr adlı dosyayı yükliceksiniz burada hata var.Dikkatsizlikle sprites içine atmış olabilirsiniz diye söylüyorum. Eğer dediğiniz gibiyse yüklüyse bir bilgim yokkedicik53 yazdı: Çrş Nis 15, 2020 1:07 pmzaten yüklüydüDarkThrone yazdı: Çrş Nis 15, 2020 1:05 pm Yüklediğiniz mod içinde lgtning.spr dosyası olması lazım onu bulamıyor bu dosyayı web ftp de sprites klasörüne girip ls adında klasör oluşturup oraya yüklemeniz gerekir. yükledikten sonra map degisin sorun cozulecektır.
Linklerini gizle |
-
Server Çöktü
Kod: Tümünü seç
sprites/ls/lgtning.spr
ls adında bir dizin oluşturun.
lgtning.spr dosyasını ls adındaki dizine yükleyin.
Linklerini gizle |