Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Turktelekom faturali nasil?

Bilgisayar ve mobil cihazlar , internet alemi ve her türlü teknolojik aletler hakkında konular

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

BY FURKAN !
Server Ip/DNS: CSDuraği
Clan İsmi: CSDuraği

Mesaj gönderen BY FURKAN ! »

MertMatin* yazdı: Pzr Ağu 25, 2019 4:09 pm
mervan21 yazdı: Cmt Ağu 24, 2019 3:49 pm Merhaba, arkadaşlar 3 aydir turktelekom faturasiz kullaniyorum. Şuanki paket icerigim,
8Gb 750 dk 5000 sms 27 tlye kullaniyorum bana bir teklif sundu turktelekom faturaliya gel 12 ay taahut ver 35 tlye 15Gb 1000 dkka 1000 sms kullan paket çok iyi aslinda gunumuzdede git gide 8gb bile yetmez oldu pakete geçmeyi dusunuyorum fakat faturalida fazla fatura yollarlarmi? Aşim vs yapmam zaten aşim korumali bir paket drmek istedigim keyiflerine gore fazla fatura yollarlarmi ? Veya internet hizini düşürme gibi fesat yollar yapiyorlarmi bilen varsa yorumlara bekliyorum.
Teşekkurler.
Bu arada konyada yaşiyorum.
Bu paketten iyisini bulamazsın
35 tllikten iyisinimi?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

BY FURKAN !

Bide Turktelekom faturali prime da daha iyi kalite ve destek mi var yoksa aynimi birisi açiklayabilirmi?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MertMatin*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Clan İsmi: CANAKKALE

Mesaj gönderen MertMatin* »

BY FURKAN ! yazdı: Pzr Ağu 25, 2019 4:51 pm
MertMatin* yazdı: Pzr Ağu 25, 2019 4:09 pm
mervan21 yazdı: Cmt Ağu 24, 2019 3:49 pm Merhaba, arkadaşlar 3 aydir turktelekom faturasiz kullaniyorum. Şuanki paket icerigim,
8Gb 750 dk 5000 sms 27 tlye kullaniyorum bana bir teklif sundu turktelekom faturaliya gel 12 ay taahut ver 35 tlye 15Gb 1000 dkka 1000 sms kullan paket çok iyi aslinda gunumuzdede git gide 8gb bile yetmez oldu pakete geçmeyi dusunuyorum fakat faturalida fazla fatura yollarlarmi? Aşim vs yapmam zaten aşim korumali bir paket drmek istedigim keyiflerine gore fazla fatura yollarlarmi ? Veya internet hizini düşürme gibi fesat yollar yapiyorlarmi bilen varsa yorumlara bekliyorum.
Teşekkurler.
Bu arada konyada yaşiyorum.
Bu paketten iyisini bulamazsın
35 tllikten iyisinimi?
Aynen

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

BY FURKAN !

BY FURKAN ! yazdı: Pzr Ağu 25, 2019 4:51 pm Bide Turktelekom faturali prime da daha iyi kalite ve destek mi var yoksa aynimi birisi açiklayabilirmi?
Kullanan bilgisi olan yokmu?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala