omar yazdı: Prş Şub 07, 2019 5:18 pm
dostum arkadaş adanada başka ne şekilde gelecek oraya gidebilme veya onun gelebilme şansı yok
Ben bir kere kargo ile aldım geldiğinde ekranin yarısı siyahtı. Tavsiye etmem. İllede yapicam diyorsan parana kıy ve UPSye ver.
Arkadaş göndericek arkadaşın olduğu yerde aras ve yurtiçi kargo varmış sadece + sigortalı göndersem birde arkadaş balonlu naylona koliye felan sarıcak
İşte hangi kargodan göndericekse sigortalı gönderim sağlasın aksi takdirde kargocular atıyorlar kargoları umursamayıp, ek olarakda kırılabilir ibresi yapıştırırsın kargo şubesinde kırılabilir ibresi olunca dikkate alıyorlar bazen sigortalıda gönderimde birşey oldugunda kafan rahat olur problem çıkmaz eğer laga luga yaparlarsa tüketici hakem heyetine başvurursun sigortalı gönderim oldugu için kargo başına birşey geldiğinde sorumluluk almak zorunda oldukları için her türlü haklı çıkarsın.
Kargo firmalarında kargo gönderim özel paketleride mevcut onlardada baloncuklu naylon koruma paketleri var onlarlarada gönderim sağlayablırsın 5-10 tl birşey boyutuna göre...