[@Bilinmeyen Etiket]
@Yek'-ta
Forumda yeni ve gelişmekte olan yazarlar için bir plugin dersleri bölümü açılsa ve eklentiler hakkında, kütüphaneler hakkında, reHLDS, 1.8.3 hakkında konular açıp bilgiler versek mesela. Videolu veya videosuz bir şekilde menü yapmayı, nvault kullanımını vs öğretsek daha iyi olacağını düşünüyorum.
Umarım böyle bir bölüm açılır yakında.
Forumda Plugin Dersleri Bölümü
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2574
-
Bunu ben Taha ile zaten konuşmuştum, yapacağını söyledi. Yeni bir program-site benzeri ile kolay eklenti yazmayı ön görüyorlar şuan.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Bir program ne kadar anlatabilir ki bir insana eklenti yazmayı :?alpersoylu34 yazdı: Prş Haz 21, 2018 4:36 pm Bunu ben Taha ile zaten konuşmuştum, yapacağını söyledi. Yeni bir program-site benzeri ile kolay eklenti yazmayı ön görüyorlar şuan.
Linklerini gizle |
-
Tek tuşla menü oluşturmaColditz yazdı: Prş Haz 21, 2018 5:02 pmBir program ne kadar anlatabilir ki bir insana eklenti yazmayıalpersoylu34 yazdı: Prş Haz 21, 2018 4:36 pm Bunu ben Taha ile zaten konuşmuştum, yapacağını söyledi. Yeni bir program-site benzeri ile kolay eklenti yazmayı ön görüyorlar şuan.![]()

Linklerini gizle |
-
Ben birkaç tane denedim hem düzensiz olarak yapıyor hem de devamını getiremedikten sonra menü yapmak pek de işe yaramıyor. Yani menü yapmayı bilmeyen insan sağlık eklemeyi, armor eklemeyi de bilmez. Program ile en fazla nereye kadar yapabilir merak sorusu
Linklerini gizle |
Şuan için uygun değil, ileride daha farklı bir planımız var.
Linklerini gizle |
-