Nejovte yazdı: Cmt Nis 27, 2019 12:25 pm
Rampage mavi kulakligi var 120 tl onu almani tavsiye ederim zaten yaz geliyor telefon kulakligi tak kulaklarin pişer
Varsa güzel önere bilceğin kulaklik bende alicam
Bütçen ne kadar ? benim kulakliği önerebilirim , Benim aldiğimda 500 küsürdü şu an ki fiyati vatanda 600 tl pc de kullaniyorum ve hafta sonlari spor yaparken bluetooth ile telefonuma bağlayip kullaniyorum markasi jbl
Nejovte yazdı: Cmt Nis 27, 2019 12:25 pm
Rampage mavi kulakligi var 120 tl onu almani tavsiye ederim zaten yaz geliyor telefon kulakligi tak kulaklarin pişer
Varsa güzel önere bilceğin kulaklik bende alicam
Bütçen ne kadar ? benim kulakliği önerebilirim , Benim aldiğimda 500 küsürdü şu an ki fiyati vatanda 600 tl pc de kullaniyorum ve hafta sonlari spor yaparken bluetooth ile telefonuma bağlayip kullaniyorum markasi jbl
farkemez 500 liraya kadar çıkarım
şu an ki fiyati 600 tl ? vatanda link atayim bak istersen
farkemez 500 liraya kadar çıkarım
şu an ki fiyati 600 tl ? vatanda link atayim bak istersen