ts3 satışları iptal edilmiştir(Bakiyeler eklendi,girişler açıldı yedeklerinizi alınız )
Moderatör: Moderatörler
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
ts3 satışları iptal edilmiştir
Bu teamspeak3 muhabbetinin buraya bağlanacağı belliydi zaten.
Bir süre sponsor vs. olunacağını sanmıyorum çünkü şuan daha önemli işler vardı ve bu teamspeak3 olayı bunu bozuyordu.
Ömer Telli zamanında oylamaya da sundu ve genel itibariyle denilen söz şu : "O kadar para ney gerek yok lisansız kalsın".
Şimdide böyle oluyor ve kapatılıyor.
Siz zamanında doğru seçimi yapacaktınız.
Şimdi lisansız ts3 kullanırsanız gene kara listeye alınırlar.O yüzden ya lisanslı kullanacaksınız ya da discord geçeceksiniz.
Bir süre sponsor vs. olunacağını sanmıyorum çünkü şuan daha önemli işler vardı ve bu teamspeak3 olayı bunu bozuyordu.
Ömer Telli zamanında oylamaya da sundu ve genel itibariyle denilen söz şu : "O kadar para ney gerek yok lisansız kalsın".
Şimdide böyle oluyor ve kapatılıyor.
Siz zamanında doğru seçimi yapacaktınız.
Şimdi lisansız ts3 kullanırsanız gene kara listeye alınırlar.O yüzden ya lisanslı kullanacaksınız ya da discord geçeceksiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs124.csduragi.com
- Clan İsmi: FAWORİ GAMİNG
eee yani ne olcak dc mı geçek dier ts lerde lisansız almayın beyler herşeyin ucunda gene bu var bence dc taşıncak cs
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Narcolepsy Jail
Beyler sunucu Alıcağınız yeri seçerken dikkat edin dolandırılmayın ts3 satan coğu kişi dolandırıcı.
Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
her gecdigimiz ts3 vuryorlar arkdaslar nabcamızı bılemiyoruz
Linklerini gizle |
-
ts75 benimdi tsyi kapatıp parayı iade edermisin abi [@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
Teamspeak3 nereden kiralıyabiliriz, nasıl yapabiliriz gibi sorularınızı sildim ve bu tip yorumlar yapmamanızı rica ediyorum. Çünkü yarın bir gün bir şey olduğu vakit forum.csd den bir üye demişti önermişti denilecek, sonra bu sorunla ilgili csduragini dahil edeceksiniz. Biz bunu istemiyoruz.
Tekrar etmemde fayda var. Teamspeak3 sunucu kiralayacağınız yer CS1. 6 hizmeti vermemeli. Eğer böyle bir durum olur ve şikayet bölümüne konu açılır ise işlem yapılır.
Teamspeak3 sunucu kiralayacağınız yer CS:GO hizmeti verebilir. Çünkü CSDuragi, CS:GO hizmeti vermemektedir.
Tekrar etmemde fayda var. Teamspeak3 sunucu kiralayacağınız yer CS1. 6 hizmeti vermemeli. Eğer böyle bir durum olur ve şikayet bölümüne konu açılır ise işlem yapılır.
Teamspeak3 sunucu kiralayacağınız yer CS:GO hizmeti verebilir. Çünkü CSDuragi, CS:GO hizmeti vermemektedir.
Linklerini gizle |
-
Merhabalar, ts3.ini içerisine 185.185.232.187:2 yazdığımda yasaklı kelime kullandınız dediği için ts adresimi sunucuma bağlayamıyorum.Sorun nedir yardımcı olabilir misiniz?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CS49 CS82
- Clan İsmi: ADORA GAMİNG
- İletişim:
Kendinize alan adı alın, tk da olur. Bu alan adı ile ts3.alanadi.uzanti yı Teamspeak3 adresinize yönlendirin. ts3.alanadi.uzanti yı ts3.ini ye girin.By Firari yazdı: Cum Mar 15, 2019 10:00 pm Merhabalar, ts3.ini içerisine 185.185.232.187:2 yazdığımda yasaklı kelime kullandınız dediği için ts adresimi sunucuma bağlayamıyorum.Sorun nedir yardımcı olabilir misiniz?
Linklerini gizle |