Selamun Aleykum Beyler SinusBot Kurdumda Botu Ts3 Getirmek istediğimde Click here to generate a new bot account. Afterwards make sure you click "Create Bot User" to also generate the required token. Hatası alıyorum nedenini bilen varsa söyleye bilirmi
ARZ* yazdı: Sal Mar 20, 2018 8:47 pm
Fotograf olarak atabilirmisin musaitsen belki yardimci olabilirim?
Buyur.
botu ne üzerinden kurdunuz linüx mü yoksa windows mu ? birde yeni fark ettim ts3 e getirmek istiyorum demişsiniz fakat discord yazmakta attığınız fotoğrafta
En son Red tarafından Sal Mar 20, 2018 9:03 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Hocam windows'a sinusbotu kurdum yani almadım oyuzden açtım bu konuyu. Bot-token istiyor nedenini bilmiyorum düzelmesse alayım diye.
orada discord wizard yazmakta yani ts3 kullanıcısı değil o bot hesabı oluşturma kısmına girin tüm botları silin ve bir tane TeamSpeak3 türünde bot oluşturup deneyin siz discord botu oluşturmuşsunuz
Hocam windows'a sinusbotu kurdum yani almadım oyuzden açtım bu konuyu. Bot-token istiyor nedenini bilmiyorum düzelmesse alayım diye.
orada discord wizard yazmakta yani ts3 kullanıcısı değil o bot hesabı oluşturma kısmına girin tüm botları silin ve bir tane TeamSpeak3 türünde bot oluşturup deneyin siz discord botu oluşturmuşsunuz