MRPatron Ailesi - Csdurağı Özür Talebi
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
beyler tamam uzakmayalım unutmayın bu kişilerin yerinde sizde olabılırdınız arz knk bosver siz özürünüzü dilediniz şikayet bölümünü bekleyin
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1089
- Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
- Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
- İletişim:
Haklısın İsalah yasagı kalkar.Ayaz Hepyek yazdı: Sal Oca 01, 2019 5:44 pm beyler tamam uzakmayalım unutmayın bu kişilerin yerinde sizde olabılırdınız arz knk bosver siz özürünüzü dilediniz şikayet bölümünü bekleyin
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 676
- Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Rebellion
herkesin derdi olunmuş zamaninda çokmu koydular sana @YozgatleV2 ?
Linklerini gizle |
İnşAllah Yasağınız Kalkar Tekrardan Dönersiniz.
Linklerini gizle |
-
Çiğdem Kola yaptım sizleri izliyorum, biri onunla gardaşız der konuda adı dahi geçmezken benden de özür dileyin der.
Diğeri küfür etmedik, etmeyiz de der.
Hayır arkadaşlar, boş yapıyorsunuz cidden. Şikayet Bölümü açıldığında kanıtlarınız ile durumu izah ederseniz zaten yasaklılıkları devam eder. Neden bu boş muhabbet? Hepinizi severim ancak, Ahmet abicim cidden boş yaptın ya olum konuda adın geçmiyorken benden de özür dileyin işte kardeşim o beni de ilgilendirir demek nedir?
ARZ sen de eğer küfür etmişsen zaten elbet doğrular çıkar boşuna "laf anlatma"ya çalışmana gerek yok.
Hayır arkadaşlar, boş yapıyorsunuz cidden. Şikayet Bölümü açıldığında kanıtlarınız ile durumu izah ederseniz zaten yasaklılıkları devam eder. Neden bu boş muhabbet? Hepinizi severim ancak, Ahmet abicim cidden boş yaptın ya olum konuda adın geçmiyorken benden de özür dileyin işte kardeşim o beni de ilgilendirir demek nedir?
ARZ sen de eğer küfür etmişsen zaten elbet doğrular çıkar boşuna "laf anlatma"ya çalışmana gerek yok.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 26
Teşekkürler kardeşlerim yasağımız için bekliyoruz inşallah iyi işler yapıcaz hep beraber. Son söz Ömer Abiyi bekliyorum Hakkımızda hayırlısı.
Linklerini gizle |
-
Ömer baban kizmasin sanal aleme para verdigini
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Terranova Clan
Bu ne terbiyesizlik, burası senin o kirli mahallen değil ona göre uslubunu düzelt.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 26
Alper kanka etseydik dediğin gibi ettim derdim ama etmedigim için rahatım dediğin gibi doğru her zaman orataya çıkar.ulyoS yazdı: Sal Oca 01, 2019 5:49 pm Çiğdem Kola yaptım sizleri izliyorum, biri onunla gardaşız der konuda adı dahi geçmezken benden de özür dileyin der.
Linklerini gizle |
-
Noeldayi hg forumaSoap Mactavish yazdı: Sal Oca 01, 2019 5:51 pmBu ne terbiyesizlik, burası senin o kirli mahallen değil ona göre uslubunu düzelt.
Linklerini gizle |