Knk haklısın ama konu sahibide bana saldırdı şu saldırı olaylarina bakılsa iyi olurdu...Leooo yazdı: Sal Nis 24, 2018 10:28 pm Çok olmaya başladılar zaten... Belli yakamozun sahibi kendisi videolarındada mevcut yetkililer ilgilense iyi olur.
YAKAMOZ GAMİNG TARAFINDAN SÜREKLİ SALDIRI YIYORUZ
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Clan İsmi: ForeSTR
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Azerbaycan
Şikayet bölümü açılsın şikayet edersin ama bu yakamoz çok olmaya başlamış yani saldırı atıyorlar kendileri zaten tslerini bile gösteriyorlar işin garip yanı yetkililer el atmıyor garip ?
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1
Leooo Hadlerini aşşırı aştılar tabiri caiz olmasında
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 61
- Server Ip/DNS: 213.238.173.74
- Clan İsmi: Yakamoz Devleti
- İletişim:
yakamoz gamingin sahibi olarak biz hiçbir servere saldırmayız ddos atmayız sadece yetki sileriz oda sileriz bu yüzden ömer beyin böyle bişey yapacagızı zannedmiyorum bende csduraginda serverim var bende ordan ekmek yiyorum akşam eve geliyorum vakit geçiriyorum allah razı olsun bana bu videoda yani benim videomda oldugu gibi küfür etti bunların başkası videonun başında mevcut bakabilirsiniz
-) https://www.youtube.com/watch?v=xaxOUjXhKDo&t=232s
bunlar çok oldu gibi tabirler kullanılmış bunları söyleyenlerin yakamozun iyi oldugu ve kaliteli bir server oldugu için böyle iftiralar atıldıgını düşünüyorum herkez ağzını toplamalı eğer böyle yetki silmek ve ts3 oda silmek saldırı sayılıyorsa ömer telli beni uyarabilir bidahada böyle bişey olmaz teşekkür ediyorum ii akşamlar
bunlar çok oldu gibi tabirler kullanılmış bunları söyleyenlerin yakamozun iyi oldugu ve kaliteli bir server oldugu için böyle iftiralar atıldıgını düşünüyorum herkez ağzını toplamalı eğer böyle yetki silmek ve ts3 oda silmek saldırı sayılıyorsa ömer telli beni uyarabilir bidahada böyle bişey olmaz teşekkür ediyorum ii akşamlar
Linklerini gizle |
-
Kafanıza göre işler yapamazsınız eğer ki bu şikayet kabul edilirse size güle güle.enginbey53 yazdı: Sal Nis 24, 2018 10:48 pm yakamoz gamingin sahibi olarak biz hiçbir servere saldırmayız ddos atmayız sadece yetki sileriz oda sileriz bu yüzden ömer beyin böyle bişey yapacagızı zannedmiyorum bende csduraginda serverim var bende ordan ekmek yiyorum akşam eve geliyorum vakit geçiriyorum allah razı olsun bana bu videoda yani benim videomda oldugu gibi küfür etti bunların başkası videonun başında mevcut bakabilirsiniz
Linklerini gizle |
-
Ts3 Oda silme ve yetki silme zaten saldırıya girer kendiniz itiraf ediyorsunuz serverinizin kapatılma taraftarıyım kıskanılıcak bişey yok burada herkes kendi ortamını kurup oynamak ister fakat yaptığınız ayıp zaten yetkililerin iyi bi karar alıcağını düşünüyorum.enginbey53 yazdı: Sal Nis 24, 2018 10:48 pm yakamoz gamingin sahibi olarak biz hiçbir servere saldırmayız ddos atmayız sadece yetki sileriz oda sileriz bu yüzden ömer beyin böyle bişey yapacagızı zannedmiyorum bende csduraginda serverim var bende ordan ekmek yiyorum akşam eve geliyorum vakit geçiriyorum allah razı olsun bana bu videoda yani benim videomda oldugu gibi küfür etti bunların başkası videonun başında mevcut bakabilirsiniz
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Leooo yazdı: Sal Nis 24, 2018 10:52 pmTs3 Oda silme ve yetki silme zaten saldırıya girer kendiniz itiraf ediyorsunuz serverinizin kapatılma taraftarıyım kıskanılıcak bişey yok burada herkes kendi ortamını kurup oynamak ister fakat yaptığınız ayıp zaten yetkililerin iyi bi karar alıcağını düşünüyorum.enginbey53 yazdı: Sal Nis 24, 2018 10:48 pm yakamoz gamingin sahibi olarak biz hiçbir servere saldırmayız ddos atmayız sadece yetki sileriz oda sileriz bu yüzden ömer beyin böyle bişey yapacagızı zannedmiyorum bende csduraginda serverim var bende ordan ekmek yiyorum akşam eve geliyorum vakit geçiriyorum allah razı olsun bana bu videoda yani benim videomda oldugu gibi küfür etti bunların başkası videonun başında mevcut bakabilirsiniz
hocam isterseniz boş yapmayın gereğini yetkililer ilgliensin senin haddine hiçbişey düşmez
Linklerini gizle |
-
Yorum yapıp yapmayacağımı herhalde sana sormayacağım haddinizi bilin.enginbey53 yazdı: Sal Nis 24, 2018 10:53 pmLeooo yazdı: Sal Nis 24, 2018 10:52 pmTs3 Oda silme ve yetki silme zaten saldırıya girer kendiniz itiraf ediyorsunuz serverinizin kapatılma taraftarıyım kıskanılıcak bişey yok burada herkes kendi ortamını kurup oynamak ister fakat yaptığınız ayıp zaten yetkililerin iyi bi karar alıcağını düşünüyorum.enginbey53 yazdı: Sal Nis 24, 2018 10:48 pm yakamoz gamingin sahibi olarak biz hiçbir servere saldırmayız ddos atmayız sadece yetki sileriz oda sileriz bu yüzden ömer beyin böyle bişey yapacagızı zannedmiyorum bende csduraginda serverim var bende ordan ekmek yiyorum akşam eve geliyorum vakit geçiriyorum allah razı olsun bana bu videoda yani benim videomda oldugu gibi küfür etti bunların başkası videonun başında mevcut bakabilirsiniz
hocam isterseniz boş yapmayın gereğini yetkililer ilgliensin senin haddine hiçbişey düşmez
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
amacınız yakamoz devletini bölmekse boşuna uraşmayın hocam yakamoz herzaman haklıdır csduraginida sonuna kadar destekliyoruz
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 5
Hak edene hak ettiği ceza verilir. Saldırı değil, sizin panelinizde olan açıklar kullanılmaktadır. Eğer siz de açık bulursanız acımadan yapıştırırsınız. Biz gaddar değiliz fakat önce söv sonra şikayet et? Nerede bu adamlık? Haddinizi aşmayın, haddinizi sadece sanal alemden bildirmek zorunda kalmayı(m). Eğer panelinizde açık yoksa zaten panelinize erişmezler. Panele erişim sizin bıraktığınız açıklardan yararlanılmaktadır, açıkları kullanmak saldırı değil işi bilmektir. Yakamoz Gaming'in bu şikayette ceza almaması gerekiyor, üstüne üstlük şikayet açan kişilerin ceza alması gerekiyor. Biz müneccim değiliz, siz de 4 4'lük değilsiniz. İşini bilmeyenin şikayet hakkı yoktur, işini iyi yap ki saldırı diye tanımladığınız işlemin işini bilenler tarafından yapılmasın 
"Us ile uslanmayana etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!"

"Us ile uslanmayana etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!"
Linklerini gizle |