Merhaba
TeamSpeak 3 adresi satın almadan önce ilk ay ücreti 15 TL ikinci ay ücreti 15 TL yazıyordu.Henüz 1.ay bile bitmedi ve ücretler 20 TL olmuş.2. ay ücreti panele girdiğim zaman 20 TL talep ediliyor.Ben serveri almadan önce 2.ay ücretinin de 15 TL olduğu yazıyordu panelde.Ben 5 TL de değilim şuna dikkat çekmek istiyorum burda bir ahlaksızlık dönüyor ve bu 200 kişiden bu şekilde alıncak.CSDuragından sunucu alırsak başka ts reklamı zaten yapamıyoruz haliyle başka tsde geçemiyoruz.
Saygılar
TeamSpeak 3 Server Fiyatları
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 50
-
2017 de Ts3 Fiyatlari 5 TL Artti
Güncel Haberleri Duymak Icin
CSDuragi Facebook Sayfasini Takip Ediniz
Güncel Haberleri Duymak Icin
CSDuragi Facebook Sayfasini Takip Ediniz
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 64
- Server Ip/DNS: cs9.csduragi.net
- Clan İsmi: God FatherRs*
- İletişim:
Dediğin mantıkla yola çıkacak olursak 1 paket marlboro 2004 te 5 tl idi şuan 13 tl
hiç birşey yerinde durmuyor kardeşim gereken kalite hizmet veriliyorsa bedelide ona göre alınır. Facebook sayfasında gerekli açıklama yapıldı zaten.

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs21.csduragi.com
- Clan İsmi: Elit Gaming
haklisin kardeşim ilk ay 15 2.ay 15 yaziyor 20tl oduyoruz 2.ay sacmaliktan baska bisi degil hemen bi laf soleniyor herkes kendini hakli cikarmaya calisiyor forum konusu kitleniyor.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5457
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
2017 yılı itibari ile fiyatlar 20 tl olarak güncellenmiştir.
@mert saçma gelen birşey varsa başka biryerden cs ve ts hizmeti alabilirsin, silah zoru ile kimse sana burda server satmıyor.
Hep bana hep bana demeyi bırakacaksın
@mert saçma gelen birşey varsa başka biryerden cs ve ts hizmeti alabilirsin, silah zoru ile kimse sana burda server satmıyor.
Hep bana hep bana demeyi bırakacaksın
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs21.csduragi.com
- Clan İsmi: Elit Gaming
Ben bu sunucunun 2014 den beri musterisiyim ve sizin serverlarinizin kalitesine laf solemek haddim deil ben forumun ilk uyelerindenim bizim isyanimiz sizin tavriniz ve fiyat politikanız sabit bir fiyat olayi yok biz müşteriyiz en iyisini istiyoruz serverlarda tabiki lag vs olucak bunu en düşüğe çekmeye calisiyorsunuz herkes farkinda.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5457
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Sabit fiyat olmadığını nerden cıkarttın ?
1 yıldır hatta 1 yıldan daha uzun süredir fiyatlar 15 TL iken 1 yıl sonra 20 tl olarak güncellendi burda sıkıntı nedir ?
Sen müşteri olarak en iyisini sırf kendini düşünerek istiyorsun, üst ipleri ucuza alalım, tsleri şu kadar fiyattan alalım vs vs
Verilen emeğin farkındaysan bununda bir karşılığının olacağını bilmelisin.
1 yıldır hatta 1 yıldan daha uzun süredir fiyatlar 15 TL iken 1 yıl sonra 20 tl olarak güncellendi burda sıkıntı nedir ?
Sen müşteri olarak en iyisini sırf kendini düşünerek istiyorsun, üst ipleri ucuza alalım, tsleri şu kadar fiyattan alalım vs vs
Verilen emeğin farkındaysan bununda bir karşılığının olacağını bilmelisin.
Linklerini gizle |