Oncelikle merhaba basliktada belirtigim gibi bir afk plugini kodlamanizi rica ediyorum plugin calisma mantigi su sekilde olacak.
Kisi /afk yazdiginda gelen menude 1afkol 2onlineol 1 e bastiginda kisinin ekrani biraz kararacak distan bakildiginda yarisaydam olacak ve godmode alacak ama hic bir sekilde hareket edemeyecek ates felan edemeyecek 2.yi sectiginde ekran normale donecek saydamligi gidecek godmodu kalkacak ve hareket edebilecek birde dogduktan 35saniye sonra hareket etmemis kisi oto afk moduna gececek ve menu ekranina gelecek ve afk menusune roundda 1 kere girilebilecek mantelitesi bu yani gelistirilmeye acik yardimci olabilecek yapabilecek varsa efso olur simdiden tesekkurler iyi forumlar...
Retry attiginda ve round bittiginde normale donmezse godmodelu gezme sorunu olusurmu bimiyorum olusur diyosaniz round sonu ve disconnect-connect durumunda otomatik def halde olsun.
Farklı Afk Plugini İstek
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2368
- Clan İsmi: -
- İletişim:
-
- İletişim:
Farklı Afk Plugini İstek
http://www.csplugin.com/2012/08/cs-1-6- ... e.html?m=1 su pluginden faydanilabilir
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
-
Farklı Afk Plugini İstek
Bence Bu Parali Yapilir Yapan Varsa Burdan Atsinda Faydalanak 

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Farklı Afk Plugini İstek
@CSmiLeFaCe den bekliyorum okadar zor degildirde kod bilgisi lazim 

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Farklı Afk Plugini İstek
Zombi mod için ne yazıkki olmaz. Zombi oyuncuya vurduğu zaman farklı komutlar uygulanır, damage olarak algılamaz. Bu yüzden kafadan godmode olayı bitti.
Round sonu herhangi bir takımda olduğu için son bulmaz. Round sonu otomatik def olsun diye bir şey olamaz çünkü round sonu olmaz.
Biraz düşününce farklı yollar aklımıza gelebilir; afk olu seçince otomatik öldürmeden spec takımına atmak gibi. Bu sayede hem round son bulur hemde belki zombi mevzusunu halletmiş oluruz. Ama dediğim gibi, zombi modda kullanılması eklentiyi bozabilir.
Eklentiden açık vermemek için menüyü takım tanımlı yapın. Mesela CT/TE ise sadece afk ol olsun. Spec takımından ise sadece afk moddan çık olsun. Menünün kendisini buna göre ayarlamayın, seçeneklerini takım tanımlamalı yapın.
Vaktim olmadığı için eklenti ile uğraşmayacağım, yaparım diyen var ise nasıl olması gerektiğini yazdım.
Round sonu herhangi bir takımda olduğu için son bulmaz. Round sonu otomatik def olsun diye bir şey olamaz çünkü round sonu olmaz.
Biraz düşününce farklı yollar aklımıza gelebilir; afk olu seçince otomatik öldürmeden spec takımına atmak gibi. Bu sayede hem round son bulur hemde belki zombi mevzusunu halletmiş oluruz. Ama dediğim gibi, zombi modda kullanılması eklentiyi bozabilir.
Eklentiden açık vermemek için menüyü takım tanımlı yapın. Mesela CT/TE ise sadece afk ol olsun. Spec takımından ise sadece afk moddan çık olsun. Menünün kendisini buna göre ayarlamayın, seçeneklerini takım tanımlamalı yapın.
Vaktim olmadığı için eklenti ile uğraşmayacağım, yaparım diyen var ise nasıl olması gerektiğini yazdım.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Farklı Afk Plugini İstek
2.5 dk bittiginde round bitiyo ? Birde insanken afk modunda zm vurunca zombi olsun onemli degil benim icin onemli olan zombi olup afk olanlari insanlarin vuramamalari
round sonu degilde round başı herkes normale donsede olur
round sonu degilde round başı herkes normale donsede olur
Linklerini gizle |