Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Dosya değiştirici plugin istek

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
ignite

Mesaj gönderen ignite »

Merhabalar, knife modunda en çok oynanılan mapi kendime göre editledim fakat mapin defaulttaki orjinal şekliyle "35hp_2" olarak oynatmak istiyorum kiminle konuştuysam isimler aynı olursa hata alırlar dedi bugün ise ilk defa bi kişi "onlar dosya değiştirici kullanıyorlardır" dedi. Gerçekten buna ihtiyacım var yapanın şimdiden ellerine sağlık :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Emrullah AKTAŞ
İletişim:

Mesaj gönderen Emrullah AKTAŞ »

Eğer benim oyun dosyalarımda "35h_2" adında bir map yoksa ve sunucuya yüklü olan harita senin editlediyse sıkıntısız girebilirim fakat bende daha önceden default hali yüklenmişse (ki oyuncuların %80'inde yüklüdür) hata alırım ve sunucuna giremem.
Yapman gereken olay basit, harita ismini değiştirerek yüklemelisin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
ignite

Mesaj gönderen ignite »

Evet bahsettiğim olay da tam olarak bu, yabancı sunucularda editli şekilde "35hp_2" ismiyle mapi yüklemişler fakat bende mapin default hali yüklü olmasına rağmen o sunuculara girebiliyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

burakxd383
Server Ip/DNS: -
Clan İsmi: -
İletişim:

Mesaj gönderen burakxd383 »

ignite yazdı: Prş Şub 03, 2022 7:47 pm Evet bahsettiğim olay da tam olarak bu, yabancı sunucularda editli şekilde "35hp_2" ismiyle mapi yüklemişler fakat bende mapin default hali yüklü olmasına rağmen o sunuculara girebiliyorum.
harita ismini değiştirmekten başka çaren yok

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Emrullah AKTAŞ
İletişim:

Mesaj gönderen Emrullah AKTAŞ »

ignite yazdı: Prş Şub 03, 2022 7:47 pm Evet bahsettiğim olay da tam olarak bu, yabancı sunucularda editli şekilde "35hp_2" ismiyle mapi yüklemişler fakat bende mapin default hali yüklü olmasına rağmen o sunuculara girebiliyorum.
Sende adamların editlediği versiyonun aynısı yüklüdür.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
ignite

Mesaj gönderen ignite »

Hocam o editli sunuculara ilk defa giren kişiler nasıl giriyor peki? (Default 35hp_2 yüklü iken.)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

burakxd383
İletişim:

ignite yazdı: Prş Şub 03, 2022 8:44 pm Hocam o editli sunuculara ilk defa giren kişiler nasıl giriyor peki? (Default 35hp_2 yüklü iken.)
pluginle haritaya müdahale ediyorlardır diye tahmin ediyorum niye harita ismini değiştirip yeniden yükletmekten kaçıyorsunuz ki altı üstü birkaç mblık harita dosyası sonuçta sonuna sv isminizin uzatmasını kısaltılmış halini yazın yükleyin svye

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
ignite

Mesaj gönderen ignite »

Çünkü knife modunda en çok bilinen map 35hp_2’dir ve herkes mapi bu şekilde taratıp aratır, plugini yapabilecek kimse yok mu

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

burakxd383
İletişim:

ignite yazdı: Prş Şub 03, 2022 9:26 pm Çünkü knife modunda en çok bilinen map 35hp_2’dir ve herkes mapi bu şekilde taratıp aratır, plugini yapabilecek kimse yok mu
kanka harita ismini misal örnek veriyorum 35hp_2_warz atıyorum sv isminin kısaltmasını ekle tamamen değiştir demiyorum sana

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
ignite

Mesaj gönderen ignite »

aklıma bir fikir geldi "gamenamechanger" plugini mantığı ile aynı, şu şekilde söyliyim hangi map açık olursa olsun örn:de_dust2 açık ama sunucuda 35hp_2 açıkmış gibi göstermek gibi yani bunu sabitleyemez miyiz bu şekilde

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala