Hesapları sıfırlamak istiyorum
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 14
aşağıdaki csgo mod menuyu kullanıyorum. hesapları sıfırlamak istiyorum. kayıt dosyasını silip denedim ancak olmadı. yenisini yükledim yine olmadı. nasıl hesapları sıfırlayabilirim bir kod ekleyebilir misiniz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
Buradaki isimleri değiştir.Sonuna bir harf ekleyebilirsin.Sonra tekrar panele yükle.
Kod: Tümünü seç
g_vault = nvault_open("wfxxwildfire");
kayitvault = nvault_open("wfxxwildfirex");
gorevvault = nvault_open("wildfiregrvx")
Linklerini gizle |
-
o yazıların bir dosyası yok panel için kayit dosyası var kupon dosyası var ama isimleri bu şekilde değil. kayitwildf şeklinde o dosyada denedim ancak olmadıorucoglukayra yazdı: Pzt Eki 18, 2021 6:22 pm Buradaki isimleri değiştir.Sonuna bir harf ekleyebilirsin.Sonra tekrar panele yükle.
g_vault = nvault_open("wfxxwildfire"); kayitvault = nvault_open("wfxxwildfirex"); gorevvault = nvault_open("wildfiregrvx")
Linklerini gizle |
Plugin içinden tırnak içini rastgele bir isim yapıp tekrar yükle, hesapların sıfırlanması gerek.Otomatik yeni dosya oluşturacak zaten.Bazen panelden sıfırlayınca düzelmiyordu çünkü bende böyle yapıyorum.
Linklerini gizle |
-
oldu çok teşekkür ederim agaorucoglukayra yazdı: Pzt Eki 18, 2021 8:52 pm Plugin içinden tırnak içini rastgele bir isim yapıp tekrar yükle, hesapların sıfırlanması gerek.Otomatik yeni dosya oluşturacak zaten.Bazen panelden sıfırlayınca düzelmiyordu çünkü bende böyle yapıyorum.
Linklerini gizle |