Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

server çöküyor

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
black-whitee

server çöküyor

Mesaj gönderen black-whitee »

slm arkadaslar bu market puligini server kurdum sorunsuz şekilde ama aktif etmek için map degiştirdigimde sw çöküyor nedir bunun çözümü yardımcı olurmusunuz
RedArmyShop.zip
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

bestcore

server çöküyor

Mesaj gönderen bestcore »

Sys-error.log'un içeriğini buraya [ code] şeklinde atar mısınız?
Sys-error.log -> Webftp/2.sayfa.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
black-whitee

server çöküyor

panele yükleniyor sorunsuz şekilde ama map degişip aktif etmeye geldiginde birdaha servere giriş olmuyor

Sys-error.logun içerigi
L 20/05/2021 - 13:37:29: (map "fy_iceworld16") Mod_LoadModel: models/custom_shop/p_goldenak.mdl not found
L 20/05/2021 - 13:37:32: (map "fy_iceworld16") Mod_LoadModel: models/custom_shop/p_goldenak.mdl not found
L 20/05/2021 - 13:37:34: (map "fy_iceworld16") Mod_LoadModel: models/custom_shop/p_goldenak.mdl not found
L 20/05/2021 - 13:37:37: (map "fy_iceworld16") Mod_LoadModel: models/custom_shop/p_goldenak.mdl not found
L 20/05/2021 - 13:37:39: (map "fy_iceworld16") Mod_LoadModel: models/custom_shop/p_goldenak.mdl not found
L 20/05/2021 - 13:37:41: (map "fy_iceworld16") Mod_LoadModel: models/custom_shop/p_goldenak.mdl not found

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

bestcore

server çöküyor

Goldenak modelini yükleyin o çökertiyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
black-whitee

server çöküyor

inanın bir onu yükleyemedim yardımcı olurmusun nasıl ve nereye yüklicem

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
black-whitee

server çöküyor

bu goldenak modelı normal silah skin modelleri gibi degil sanırım yüklemesi yardımcı olurmusun ne yapmam gerekiyor yükleme

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

bestcore

server çöküyor

Models klasörüne "custom_shop" diye klasör oluşturun ve içine "p_goldenak" modelini yükleyin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
black-whitee

server çöküyor

vallahi gülüyorum kiriz geçiriyorum yaw arkaddaş. diyorumki skin cok yukledim ama goldenak yuklemedim hata bundansa eger 1 kişi ayrıntılı bir yardımcı olmadı yaa ee yuhh yaaaaa,,,kardeşim bu goldenak sw nasıl yükleniyor,bilmemek ayıp degil sizlerin yardımlarınızı görmemk ayıp vallahi serverı dagıttım sırf bu menü yüzünden ee yuhh bee nasıl csduragı forum yardım yaaa vallahi best core arkadaş msj atıyorsun klavyede parmaklarını yoruyorsun be arkadaşım nasıl yapıcam diye msj atmışım niye uzatıyorsun be arkadaşım kısaca madem parmaklarını yoruyrsun models falan diyorsun be arkadşım ayrıntıyı yazsana karşındaki insanı kendin gibimi sanıyorsun,arkadaşım bu modeli 40 şekildew yükledim sw ye ama nafile hata,,,,,
yardımcı olucaksan ol olmıcaksan niye trafige giriyorsun vallahi sw aç kapa aç kapa kafayı yedi sw bende aynısı kardeşim ayrıntılı şekilde yardımcı olucak bir insan evladı yokmu yaa,, niye bukadar uzatıyorsun konuyu teşekür edip konuyu kapatıcagım yerde bnuları yazdıyorsunuz yaa ayıptır yaa csduragı forum yardım degilmi kardeşim burası ,,,yardım yoksa bilelim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
black-whitee

server çöküyor

güzel kardeşim parmakalrını yorup models klasorüne model diyip kısa geçmişşsin be kardeşim senin 40 şeklinle yükledim ben bu sma ve modeli ama hepsinde hata panele yülüyorum hata.... kesinlikle yok be arkadaşım models klasöre diyorsun panelde model klasörü bırakmaıdm..ayrıntıyı söylesen sorun çözülcek ayrıntı eger zamanını alıyorsa neden cvp veriyorsun msjıma böyle yardım olmaz kusuruma bakmayın ama nasıl csduragı forum yardım anlamıs degılım bir insan evladı demiorki kardeşim bunları yap,, vallahi ayıptır yaa konu uzatmak içinmi yazıyorsunuz anlamışda degilim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

vburakustunel

server çöküyor

Mesaj gönderen vburakustunel »

Dostum senin sıkıntıların falan var sanırım attığın mesajlar çok tuhaf? Bestcore adlı arkadaş çokta güzel bir şekilde anlatmış.

Buraya gir = https://panel.csduragi.com/cstrike/webf ... in=/models // Sağ üstte dizin oluştur butonu var ( YEŞİL ) tıkla ve ''custom_shop'' bunu yaz ok de kaydet // sayfayı yenile ''custom_shop'' klasörünün içine gir ve "p_goldenak" modelini yükle.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala