server çöküyor
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 28
server çöküyor
slm arkadaslar bu market puligini server kurdum sorunsuz şekilde ama aktif etmek için map degiştirdigimde sw çöküyor nedir bunun çözümü yardımcı olurmusunuz
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
server çöküyor
Sys-error.log'un içeriğini buraya [ code] şeklinde atar mısınız?
Sys-error.log -> Webftp/2.sayfa.
Sys-error.log -> Webftp/2.sayfa.
Linklerini gizle |
-
server çöküyor
panele yükleniyor sorunsuz şekilde ama map degişip aktif etmeye geldiginde birdaha servere giriş olmuyor
Sys-error.logun içerigi
L 20/05/2021 - 13:37:29: (map "fy_iceworld16") Mod_LoadModel: models/custom_shop/p_goldenak.mdl not found
L 20/05/2021 - 13:37:32: (map "fy_iceworld16") Mod_LoadModel: models/custom_shop/p_goldenak.mdl not found
L 20/05/2021 - 13:37:34: (map "fy_iceworld16") Mod_LoadModel: models/custom_shop/p_goldenak.mdl not found
L 20/05/2021 - 13:37:37: (map "fy_iceworld16") Mod_LoadModel: models/custom_shop/p_goldenak.mdl not found
L 20/05/2021 - 13:37:39: (map "fy_iceworld16") Mod_LoadModel: models/custom_shop/p_goldenak.mdl not found
L 20/05/2021 - 13:37:41: (map "fy_iceworld16") Mod_LoadModel: models/custom_shop/p_goldenak.mdl not found
Sys-error.logun içerigi
L 20/05/2021 - 13:37:29: (map "fy_iceworld16") Mod_LoadModel: models/custom_shop/p_goldenak.mdl not found
L 20/05/2021 - 13:37:32: (map "fy_iceworld16") Mod_LoadModel: models/custom_shop/p_goldenak.mdl not found
L 20/05/2021 - 13:37:34: (map "fy_iceworld16") Mod_LoadModel: models/custom_shop/p_goldenak.mdl not found
L 20/05/2021 - 13:37:37: (map "fy_iceworld16") Mod_LoadModel: models/custom_shop/p_goldenak.mdl not found
L 20/05/2021 - 13:37:39: (map "fy_iceworld16") Mod_LoadModel: models/custom_shop/p_goldenak.mdl not found
L 20/05/2021 - 13:37:41: (map "fy_iceworld16") Mod_LoadModel: models/custom_shop/p_goldenak.mdl not found
Linklerini gizle |
-
-
server çöküyor
inanın bir onu yükleyemedim yardımcı olurmusun nasıl ve nereye yüklicem
Linklerini gizle |
-
server çöküyor
bu goldenak modelı normal silah skin modelleri gibi degil sanırım yüklemesi yardımcı olurmusun ne yapmam gerekiyor yükleme
Linklerini gizle |
-
server çöküyor
Models klasörüne "custom_shop" diye klasör oluşturun ve içine "p_goldenak" modelini yükleyin.
Linklerini gizle |
-
server çöküyor
vallahi gülüyorum kiriz geçiriyorum yaw arkaddaş. diyorumki skin cok yukledim ama goldenak yuklemedim hata bundansa eger 1 kişi ayrıntılı bir yardımcı olmadı yaa ee yuhh yaaaaa,,,kardeşim bu goldenak sw nasıl yükleniyor,bilmemek ayıp degil sizlerin yardımlarınızı görmemk ayıp vallahi serverı dagıttım sırf bu menü yüzünden ee yuhh bee nasıl csduragı forum yardım yaaa vallahi best core arkadaş msj atıyorsun klavyede parmaklarını yoruyorsun be arkadaşım nasıl yapıcam diye msj atmışım niye uzatıyorsun be arkadaşım kısaca madem parmaklarını yoruyrsun models falan diyorsun be arkadşım ayrıntıyı yazsana karşındaki insanı kendin gibimi sanıyorsun,arkadaşım bu modeli 40 şekildew yükledim sw ye ama nafile hata,,,,,
yardımcı olucaksan ol olmıcaksan niye trafige giriyorsun vallahi sw aç kapa aç kapa kafayı yedi sw bende aynısı kardeşim ayrıntılı şekilde yardımcı olucak bir insan evladı yokmu yaa,, niye bukadar uzatıyorsun konuyu teşekür edip konuyu kapatıcagım yerde bnuları yazdıyorsunuz yaa ayıptır yaa csduragı forum yardım degilmi kardeşim burası ,,,yardım yoksa bilelim
yardımcı olucaksan ol olmıcaksan niye trafige giriyorsun vallahi sw aç kapa aç kapa kafayı yedi sw bende aynısı kardeşim ayrıntılı şekilde yardımcı olucak bir insan evladı yokmu yaa,, niye bukadar uzatıyorsun konuyu teşekür edip konuyu kapatıcagım yerde bnuları yazdıyorsunuz yaa ayıptır yaa csduragı forum yardım degilmi kardeşim burası ,,,yardım yoksa bilelim
Linklerini gizle |
-
server çöküyor
güzel kardeşim parmakalrını yorup models klasorüne model diyip kısa geçmişşsin be kardeşim senin 40 şeklinle yükledim ben bu sma ve modeli ama hepsinde hata panele yülüyorum hata.... kesinlikle yok be arkadaşım models klasöre diyorsun panelde model klasörü bırakmaıdm..ayrıntıyı söylesen sorun çözülcek ayrıntı eger zamanını alıyorsa neden cvp veriyorsun msjıma böyle yardım olmaz kusuruma bakmayın ama nasıl csduragı forum yardım anlamıs degılım bir insan evladı demiorki kardeşim bunları yap,, vallahi ayıptır yaa konu uzatmak içinmi yazıyorsunuz anlamışda degilim
Linklerini gizle |
-
server çöküyor
Dostum senin sıkıntıların falan var sanırım attığın mesajlar çok tuhaf? Bestcore adlı arkadaş çokta güzel bir şekilde anlatmış.
Buraya gir = https://panel.csduragi.com/cstrike/webf ... in=/models // Sağ üstte dizin oluştur butonu var ( YEŞİL ) tıkla ve ''custom_shop'' bunu yaz ok de kaydet // sayfayı yenile ''custom_shop'' klasörünün içine gir ve "p_goldenak" modelini yükle.
Buraya gir = https://panel.csduragi.com/cstrike/webf ... in=/models // Sağ üstte dizin oluştur butonu var ( YEŞİL ) tıkla ve ''custom_shop'' bunu yaz ok de kaydet // sayfayı yenile ''custom_shop'' klasörünün içine gir ve "p_goldenak" modelini yükle.
Linklerini gizle |