Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Jbmenu Yardim

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
afan1990

Jbmenu Yardim

Mesaj gönderen afan1990 »

merhabalar ekte verdiğim jbmenüyü saatlerdir editleyip hatalarını gidermeye çalışıyorum evet biliyorum güncelleri var onnları kullanmamı tavsiye edersiniz fakat çok önceden kullandığım bi jbmenü olduğu için bunu kullanacağım,eklenti derlenemiyor hatalarını giderip atacak varsa iyi olur bide hayatta son 2 kişi kalınca jbmenünün açılmamasını istiyorum teşekkür ederim
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

bilalgecer47

Jbmenu Yardim

Mesaj gönderen bilalgecer47 »

afan1990 yazdı: Cum Nis 16, 2021 1:55 am merhabalar ekte verdiğim jbmenüyü saatlerdir editleyip hatalarını gidermeye çalışıyorum evet biliyorum güncelleri var onnları kullanmamı tavsiye edersiniz fakat çok önceden kullandığım bi jbmenü olduğu için bunu kullanacağım,eklenti derlenemiyor hatalarını giderip atacak varsa iyi olur bide hayatta son 2 kişi kalınca jbmenünün açılmamasını istiyorum teşekkür ederim

Kod: Tümünü seç

Warning: Symbol is never used: "PLAYER_MODELCT" on line 88
Warning: Symbol is never used: "VIEW_MODELCT" on line 87
Diğerlerini düzelttim.Eklentiyi kullanıcaksaniz optimize etmeniz gerekir.

new hostname[64]
	get_cvar_string("hostname",hostname,63)

if(get_pcvar_num(OnOff))
	{
		if(get_pcvar_num(OnOff) && Ronda[id])
		{
			if(is_user_alive(id))
			{
				if (cs_get_user_team(id) == CS_TEAM_T )
				{
					new contador=0;
					new players[32], num, tempid;

get_players(players, num)

for (new i=0; i<num; i++)
					{
						tempid = players[i]

if (get_user_team(tempid)==1 && is_user_alive(tempid))
						{
							contador++;
						}
					}
					if ( contador == 1 )
					{
					}
					else if ( contador >= 2 )
					{
yerine

new num; 
		num = get_playersnum_ex(GetPlayers_ExcludeDead | GetPlayers_MatchTeam, "TERRORIST");

if(!is_user_alive(id)) client_print_color(id,id,"^1[^3%s^1] ^4Bu menuye oluyken giris yapamazsin.",SERVERISMI);
		else if(get_user_team(id)!=1) client_print_color(id,id,"^1[^3%s^1] ^4Bu menuye sadece ^1mahkumlar ^4giris yapabilir.",SERVERISMI);
		else if(num<=1 && num==2) client_print_color(id,id,"^1[^3%s^1] ^4Sona kalan mahkum bu menuye giremez.",SERVERISMI);
		else {
Kullanabılırsın.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
afan1990

Jbmenu Yardim

sağol teşekkür ederim gece gece uğraştırdım seni ama :) jbmenüyü eski bi arkadaşımdan aldım eskiden 2014 zamanında kullandığını söyledi biraz eski tipe kayıyım dedim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

bilalgecer47

Jbmenu Yardim

afan1990 yazdı: Cum Nis 16, 2021 3:03 am sağol teşekkür ederim gece gece uğraştırdım seni ama :) jbmenüyü eski bi arkadaşımdan aldım eskiden 2014 zamanında kullandığını söyledi biraz eski tipe kayıyım dedim.
Jbmenuyu editlerken hata yapmış olabilirsin.Ct biçagi hiç kullanılmamış.Editlemek istediğin kisimlari yazarsan yardımcı olabiliriz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
afan1990

Jbmenu Yardim

bilalgecer47 yazdı: Cum Nis 16, 2021 3:06 am
afan1990 yazdı: Cum Nis 16, 2021 3:03 am sağol teşekkür ederim gece gece uğraştırdım seni ama :) jbmenüyü eski bi arkadaşımdan aldım eskiden 2014 zamanında kullandığını söyledi biraz eski tipe kayıyım dedim.
Jbmenuyu editlerken hata yapmış olabilirsin.Ct biçagi hiç kullanılmamış.Editlemek istediğin kisimlari yazarsan yardımcı olabiliriz.
jbmenü çok eski,atan arkadaşım 2014 te kullandığını söyledi bıçak modellerini değiştirdim sadece fakat eklenti derlenemedi hatasını düzeltebileceğimi hiç sanmıyorum eklentiyi tek başıma optimize edecek kadar iyi olduğumu düşünmüyorum eklentiyi çalışır hale getirebilirsen çok iyi olur,editlemek istediğim yerler model yollarıydı değiştirdiğimi zannediyorum jbmenüde default bıçaklar kullanılıyodu hepsini kendi bıçaklarımla değiştirdim şuan tek amacım bunu çözmek teşekkür ederim.

roosterozeljbmenu1.sma Eklenti kaynak kod scripting klasörüne yüklendi ancak derlenemedi.Eklenti derlenemedi

AMX Mod X Compiler 1.10.0.5392
Copyright (c) 1997-2006 ITB CompuPhase
Copyright (c) 2004-2013 AMX Mod X Team

/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(31) : error 021: symbol already defined: "client_print_color"
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(34) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(36) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(39) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(45) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(49) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(56) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(58) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(62) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(67) : erro

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

bilalgecer47

Jbmenu Yardim

afan1990 yazdı: Cum Nis 16, 2021 3:11 am
bilalgecer47 yazdı: Cum Nis 16, 2021 3:06 am
jbmenü çok eski,atan arkadaşım 2014 te kullandığını söyledi bıçak modellerini değiştirdim sadece fakat eklenti derlenemedi hatasını düzeltebileceğimi hiç sanmıyorum eklentiyi tek başıma optimize edecek kadar iyi olduğumu düşünmüyorum eklentiyi çalışır hale getirebilirsen çok iyi olur,editlemek istediğim yerler model yollarıydı değiştirdiğimi zannediyorum jbmenüde default bıçaklar kullanılıyodu hepsini kendi bıçaklarımla değiştirdim şuan tek amacım bunu çözmek teşekkür ederim.

roosterozeljbmenu1.sma Eklenti kaynak kod scripting klasörüne yüklendi ancak derlenemedi.Eklenti derlenemedi

AMX Mod X Compiler 1.10.0.5392
Copyright (c) 1997-2006 ITB CompuPhase
Copyright (c) 2004-2013 AMX Mod X Team

/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(31) : error 021: symbol already defined: "client_print_color"
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(34) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(36) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(39) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(45) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(49) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(56) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(58) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(62) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(67) : erro
[/quote]
Colorchat.inc panelde yüklümü?Yüklü değil ise yükleyin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
afan1990

Jbmenu Yardim

scripting/include yerine scripting in içine atmışım colorchat.inc i şimdi düzeldi sağol

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
afan1990

Jbmenu Yardim

ct bıçağı söylediğin gibi sanırsam hatalı default bıçak olarak gözüküyor , v modelini Jop.mdl p modelini Jop2.mdl olarak eklermisin
En son afan1990 tarafından Cum Nis 16, 2021 3:44 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

bilalgecer47

Jbmenu Yardim

afan1990 yazdı: Cum Nis 16, 2021 3:36 am ct bıçağı söylediğin gibi sanırsam hatalı default bıçak olarak gözüküyor , v modelini Jop.mdl p modelini Jop2.mdl olarak eklermisin öyle yükleyeceğim ?
1400.cü satirda ct biçak modelinin ayarlanicaği kısım boş bırakılmış.

case 2:
		{
			if(CTCuchillo[id] && weaponID == CSW_KNIFE)
			{
				set_pev(id, pev_viewmodel2, VIEW_MODELCT)
				set_pev(id, pev_weaponmodel2, PLAYER_MODELCT)
			}
		}
olarak değiştirin.
Modelinide bu kısımdan ayarlayabilirsiniz.

new VIEW_MODELCT[]    	= "models/JBMenuMDL/Jop.mdl" 
new PLAYER_MODELCT[]   	= "models/JBMenuMDL/Jop2.mdl"

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala