jailbreak hava parlaklığı
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 87
J harfini sadece kullanıyorum ctmenu ayarları eski haline getirimde eklenti kapanıyor kapanmasını istemiyorum nasıl yapabiliriz ? diğer el tekrar eklenti aktif oluyor ama el başladıktan 5 6 sn sonra
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Tam olarak yapmak istediğiniz ne işiğin hep j'mi olmasi=?AhmetHD yazdı: Cum Nis 02, 2021 5:43 pm J harfini sadece kullanıyorum ctmenu ayarları eski haline getirimde eklenti kapanıyor kapanmasını istemiyorum nasıl yapabiliriz ? diğer el tekrar eklenti aktif oluyor ama el başladıktan 5 6 sn sonra
Linklerini gizle |
-
aynen öyle hep j olmasıbilalgecer47 yazdı: Cum Nis 02, 2021 5:53 pmTam olarak yapmak istediğiniz ne işiğin hep j'mi olmasi=?AhmetHD yazdı: Cum Nis 02, 2021 5:43 pm J harfini sadece kullanıyorum ctmenu ayarları eski haline getirimde eklenti kapanıyor kapanmasını istemiyorum nasıl yapabiliriz ? diğer el tekrar eklenti aktif oluyor ama el başladıktan 5 6 sn sonra
Linklerini gizle |
-
AhmetHD yazdı: Cum Nis 02, 2021 6:04 pmaynen öyle hep j olmasıbilalgecer47 yazdı: Cum Nis 02, 2021 5:53 pmTam olarak yapmak istediğiniz ne işiğin hep j'mi olmasi=?AhmetHD yazdı: Cum Nis 02, 2021 5:43 pm J harfini sadece kullanıyorum ctmenu ayarları eski haline getirimde eklenti kapanıyor kapanmasını istemiyorum nasıl yapabiliriz ? diğer el tekrar eklenti aktif oluyor ama el başladıktan 5 6 sn sonra
Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx>
#include <reapi>
native set_lights(const Lighting[]);
public plugin_init() {
register_plugin("Eklenti Ismi", "1.0", "bilalgecer47")
RegisterHookChain(RG_CSGameRules_RestartRound, "@elbasi", .post = true);
}
@elbasi(){
set_task(1.0, "@light");
}
@light(){
set_lights("j");
}
Linklerini gizle |
-
o bir 1sn de kaldırırmısın ?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
1sn başka eklenti elbaşı hava ayarini değiştiriyorsa diye eklemiştim.
#include <amxmodx>
#include <reapi>
public plugin_init() {
}
@elbasi(){
set_lights("j");
}
Linklerini gizle |
-
şöyle bir sıkıntı var eklenti olmuş ama map değiştiğinde ilk elden olmuyor ayarı eski haline getirdikten sonra aktif oluyor
Linklerini gizle |
-
AhmetHD yazdı: Cum Nis 02, 2021 10:11 pm şöyle bir sıkıntı var eklenti olmuş ama map değiştiğinde ilk elden olmuyor ayarı eski haline getirdikten sonra aktif oluyor
#include <amxmodx>
#include <reapi>
public plugin_init() {
set_task(5.0, "@elbasi");
}
@elbasi(){
set_lights("j");
}
Linklerini gizle |
-
evet hook var neden eklediniz onu onsuz aktif olmuyormu ?bilalgecer47 yazdı: Cum Nis 02, 2021 10:23 pmAhmetHD yazdı: Cum Nis 02, 2021 10:11 pm şöyle bir sıkıntı var eklenti olmuş ama map değiştiğinde ilk elden olmuyor ayarı eski haline getirdikten sonra aktif oluyorMapin ilk başinda aktifleşen bi hook falan hatirlamiyorum ancak böyle olur sanirim.Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx> #include <reapi> native set_lights(const Lighting[]); public plugin_init() { register_plugin("Eklenti Ismi", "1.0", "bilalgecer47") RegisterHookChain(RG_CSGameRules_RestartRound, "@elbasi", .post = true); set_task(5.0, "@elbasi"); } @elbasi(){ set_lights("j"); }
Linklerini gizle |
-
RG_CSGameRules_RestartRound = yeni roundAhmetHD yazdı: Cum Nis 02, 2021 10:33 pmevet hook var neden eklediniz onu onsuz aktif olmuyormu ?bilalgecer47 yazdı: Cum Nis 02, 2021 10:23 pmAhmetHD yazdı: Cum Nis 02, 2021 10:11 pm şöyle bir sıkıntı var eklenti olmuş ama map değiştiğinde ilk elden olmuyor ayarı eski haline getirdikten sonra aktif oluyorMapin ilk başinda aktifleşen bi hook falan hatirlamiyorum ancak böyle olur sanirim.Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx> #include <reapi> native set_lights(const Lighting[]); public plugin_init() { register_plugin("Eklenti Ismi", "1.0", "bilalgecer47") RegisterHookChain(RG_CSGameRules_RestartRound, "@elbasi", .post = true); set_task(5.0, "@elbasi"); } @elbasi(){ set_lights("j"); }
yani her yeni round başladığında işiklar j olcak.
Linklerini gizle |