Skin Değiştirme
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2
Skin Değiştirme
Selamlar Ben Skin Değiştirme Plugini Kurdum Sunucu Çökmüyor Ancak girerken precache de kalıyo ekstra olarak Precache Plugini de yükledim ancak sorun devam ediyor yardımcı olabilecek?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
- Clan İsmi: DarkThrone Jail
- İletişim:
Skin Değiştirme
Bunu kullanırsanız işiniz iyi olur.HEK0038 yazdı: Pzt Ağu 10, 2020 10:46 am Selamlar Ben Skin Değiştirme Plugini Kurdum Sunucu Çökmüyor Ancak girerken precache de kalıyo ekstra olarak Precache Plugini de yükledim ancak sorun devam ediyor yardımcı olabilecek?
harita-modelleme/silah-modeli-degistirm ... -t217.html
Ayrıca precache plugini şuanda işe yaramıyor diye biliyorum. Onun yerine panelde gereksiz gördüğünüz dosyaları siz silebilirsiniz. Mesela silah sesi plugini yüklediyseniz paneldekileri silin. Ben öyle yaparak halletmiştim.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2
Skin Değiştirme
Denedim OlmadıDarkThrone yazdı: Pzt Ağu 10, 2020 10:49 amBunu kullanırsanız işiniz iyi olur.HEK0038 yazdı: Pzt Ağu 10, 2020 10:46 am Selamlar Ben Skin Değiştirme Plugini Kurdum Sunucu Çökmüyor Ancak girerken precache de kalıyo ekstra olarak Precache Plugini de yükledim ancak sorun devam ediyor yardımcı olabilecek?
harita-modelleme/silah-modeli-degistirm ... -t217.html
Ayrıca precache plugini şuanda işe yaramıyor diye biliyorum. Onun yerine panelde gereksiz gördüğünüz dosyaları siz silebilirsiniz. Mesela silah sesi plugini yüklediyseniz paneldekileri silin. Ben öyle yaparak halletmiştim.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.30
- Clan İsmi: Mr.GaminG JB
- İletişim:
Skin Değiştirme
Eksik yapdığınız birşey vardır. Dikkat edip tekrar deneyiniz.
Linklerini gizle |