Arkadaşlar Selamun aleykum,,
İyi günler elimde şu eklenti var "https://www.youtube.com/watch?v=JeIeurg ... e=youtu.be" panele sorunsuz olarak
bütün dosyaları yükledim ve eklentiyi aktif ettim sonra haritayi değiştirdim oyuna girerken
cannot continue without model sprites/biohazard/poison_spr.spr hatası veriyor bu hatayı vermesi normal çünkü yükleme yapmıyor.
Kendim manuel olarak dosyaları attığımda oyuna sorunsuz olarak giriyor yani tek sorun dosyaların precache edilmesi olayı
sanırım precache komutları yanlış kodlanmış.. Bu işlerden anlayan arkadaşlar ekteki smayı inceleyip yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
Biohazard efekt
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 152
- Clan İsmi: [ZombiesAttacK]
Biohazard efekt
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
En son RuLeT55 tarafından Çrş Nis 20, 2016 5:52 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs7.csduragi.com
- Clan İsmi: LeadeR Gaming
-
Konu Sahibi
-
- Clan İsmi: PSYCHO # ARENA
Biohazard efekt
@RULeT55
ibrahim soyle dusunuyorum o plugın zaten coklu enfeksıyon modu zaten biohazard modda dengellı player sayısına gore enfeksıyon modu var ( var oldugu icin olmayabilir farklı modda dene bir )
ibrahim soyle dusunuyorum o plugın zaten coklu enfeksıyon modu zaten biohazard modda dengellı player sayısına gore enfeksıyon modu var ( var oldugu icin olmayabilir farklı modda dene bir )
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi