VIP Oyuncu & VIP Menu Eklentisi
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2368
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Eklenti İsmi : [VIP] Oyuncu + Menu
Yapımcısı : ByBuLuT // Yardımlarından dolayı @Necati Doğan 'a Teşekkürler
Sürüm : 1.0
Açıklama :
Belirlenen yetkiye sahip kişilerin belirlenen özellik ve menuleri kullanabilmesini sağlayan ve diğer oyunculardan ayrıcalıklı olmasını sağlayan eklenti
csd_vipayar.cfg --> https://panel.csduragi.com/urun/webftp/ ... dx/configs <-- atılacak
Ekran Görüntüsü :
https://i.hizliresim.com/EmdB3v.png
Komutlar :
say /vipmenu | /say vipler | /say vipozelmenu | /hiz
Cvar Ayarları :
csd_vipcvar.cfg'den butun ayarlamalar yapılabilmektedir cfg ve sma içerisinde açıklamalar mevcuttur.
0 yapıldığında özellik kapanır ve menuden de silinir.
0'dan büyük değer verildiğinde neler olduğu cvarların yanında yazmaktadır.
Yapımcısı : ByBuLuT // Yardımlarından dolayı @Necati Doğan 'a Teşekkürler
Sürüm : 1.0
Açıklama :
Belirlenen yetkiye sahip kişilerin belirlenen özellik ve menuleri kullanabilmesini sağlayan ve diğer oyunculardan ayrıcalıklı olmasını sağlayan eklenti
csd_vipayar.cfg --> https://panel.csduragi.com/urun/webftp/ ... dx/configs <-- atılacak
Ekran Görüntüsü :
https://i.hizliresim.com/EmdB3v.png
Komutlar :
say /vipmenu | /say vipler | /say vipozelmenu | /hiz
Cvar Ayarları :
csd_vipcvar.cfg'den butun ayarlamalar yapılabilmektedir cfg ve sma içerisinde açıklamalar mevcuttur.
0 yapıldığında özellik kapanır ve menuden de silinir.
0'dan büyük değer verildiğinde neler olduğu cvarların yanında yazmaktadır.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Etiketler:
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 503
- Clan İsmi: Biraz Hırs
Ben de bunun reapisini yazıyordum, bu kadar görsele önem vermeden tabi ki. Teşekkürler bazı şeyleri çalabilirim : - ) Ancak ben de her el bir kere girme mevcut, bazı özellikler seçmeden geliyor falan filan.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2368
- Clan İsmi: -
- İletişim:
teşekkürler
Kafamda tasarlarken tam olarak böyle bişey düşünmüyordum ama ortaya bu halde çıktı sunucu sahipleri istediği özelliği kaldırıp ekleyebilir menuler sadece sunucu sahibinin izin verdiği özelliklerin vip kişi tarafından açılıp kapatılabilmesini sağlıyor reapi den pek anlamıyorum ama Necati Doğan'dan yardım alarak elimden geldiğince reapi kullanarak yazmaya çalıştımDemirDesigin yazdı: Çrş Mar 20, 2019 1:17 pm Ben de bunun reapisini yazıyordum, bu kadar görsele önem vermeden tabi ki. Teşekkürler bazı şeyleri çalabilirim : - ) Ancak ben de her el bir kere girme mevcut, bazı özellikler seçmeden geliyor falan filan.
Teşekkürler eklenti sma içerisinde biraz karışık olabilir ben virgülüne kadar ezberlediğim için bana gayet düzenli geliyor değişiklik/bilgi /yardım vb. için beni etiketliyebilirler
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 503
- Clan İsmi: Biraz Hırs
Evet Reapi için ben de Necatiden yardım almıştım, ben de model ve sesler de mevcut. Şimdi reapi çift zıplama ekleyeceğim..ByBuLuT ☪ yazdı: Çrş Mar 20, 2019 1:24 pmKafamda tasarlarken tam olarak böyle bişey düşünmüyordum ama ortaya bu halde çıktı sunucu sahipleri istediği özelliği kaldırıp ekleyebilir menuler sadece sunucu sahibinin izin verdiği özelliklerin vip kişi tarafından açılıp kapatılabilmesini sağlıyor reapi den pek anlamıyorum ama Necati Doğan'dan yardım alarak elimden geldiğince reapi kullanarak yazmaya çalıştımDemirDesigin yazdı: Çrş Mar 20, 2019 1:17 pm Ben de bunun reapisini yazıyordum, bu kadar görsele önem vermeden tabi ki. Teşekkürler bazı şeyleri çalabilirim : - ) Ancak ben de her el bir kere girme mevcut, bazı özellikler seçmeden geliyor falan filan.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
-
Eklenti için teşekkür ederiz, fakat bana biraz karışık geldi. Tekrardan teşekkürler.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h Gaming
- İletişim:
Öncelikle emeğin için teşekkürler. Kullanmadığın halde tanıttığın kütüphaneler var. Ayrıca eklentideki kodların birini fakemeta kütüphanesinden birini fun'dan birini reapi'den almışsın. Hepsini reapi 'den de yapabilirsin, daha anlamlı ve temiz bir eklenti olabilir ama şuanda toplama bir eklenti olmuş. Yukarda arkadaşın dediği gibi çok karışık. Bir sonraki sürümde düzenlersin diye düşünüyorum 

Linklerini gizle |