Yapımcısı : Fatih ~ EjderYa
Sürüm : 1.0
Açıklama : Bombayı çözerken doldurma çubuğu yerine görsel efekt oluşturur.
Dosya :
Ekran Görüntüsü :
Bomba Çözüldü.

Bomba Çözümü Yarıda Kesildi.

Moderatör: Moderatörler
Link: | |
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Sürekli +use değil , E ye sürekli basıp çekmesi lazım. Aksi halde bug oluşma durumu olmaz. Oyuncu sürekli E basıp çekse bile bug oluşma ihtimali düşük, En fazla Sprite efekti orada kalır. Ancak el başlayınca otomatik olarak siliniyor zaten. Yani önemli bir mesele değil.Captan Price yazdı: Sal Oca 01, 2019 5:25 pm Sürekli +use yapan oyunculara bence ceza uygulayabilir. Sprite'da bug yapabilir mi ?
Linklerini gizle |
Sürekli e tuşu = +use değil mi?Fatih ~ EjderYa yazdı: Sal Oca 01, 2019 5:31 pm( Sürekli +use değil , E ye sürekli basıp çekmesi lazım. )Captan Price yazdı: Sal Oca 01, 2019 5:25 pm Sürekli +use yapan oyunculara bence ceza uygulayabilir. Sprite'da bug yapabilir mi ?
Küçük bir ihtimalle sprite kalabilir. Ancak el başlayınca otomatik olarak siliniyor zaten.
Linklerini gizle |
Sürekli +use , -use , +use , -use , +use , -use olayından bahsediyorum.Captan Price yazdı: Sal Oca 01, 2019 5:25 pm Sürekli +use yapan oyunculara bence ceza uygulayabilir. Sprite'da bug yapabilir mi ?
Linklerini gizle |
Sonuçta bug yapıyor. "Bug yapmaya tenezzül ettiğiniz için cezalandırıldınız." gibisinden mesaj ile ona uygun bir ceza olabilir.Fatih ~ EjderYa yazdı: Sal Oca 01, 2019 5:35 pmSürekli +use , -use , +use , -use , +use , -use olayından bahsediyorum.Captan Price yazdı: Sal Oca 01, 2019 5:25 pm Sürekli +use yapan oyunculara bence ceza uygulayabilir. Sprite'da bug yapabilir mi ?
Ne demek istediğini pek anlamadım. Ceza derken neyi kast ediyorsun ?
Linklerini gizle |
Captan Price yazdı: Sal Oca 01, 2019 5:40 pm
Sonuçta bug yapıyor. "Bug yapmaya tenezzül ettiğiniz için cezalandırıldınız." gibisinden mesaj ile ona uygun bir ceza olabilir.
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Estağfurullah, eklentine laf yapmam. Oyuncu bug oluşturabilir manasında söyledim.Fatih ~ EjderYa yazdı: Sal Oca 01, 2019 5:47 pmCaptan Price yazdı: Sal Oca 01, 2019 5:40 pm
Sonuçta bug yapıyor. "Bug yapmaya tenezzül ettiğiniz için cezalandırıldınız." gibisinden mesaj ile ona uygun bir ceza olabilir.
Konu içeriğinde yanlış algılanma olacak. Eklenti bug yapmıyor![]()
Linklerini gizle |