Eklenti İsmi : Csgo Silahları
Yapımcısı : allame61 & @Taha Demirbaş
Sürüm : 1.0
Açıklama
Silahlarınızda R tuşuyla mermi değiştirdiğiniz zaman sesler farklı çıkar, ve primary slota tekrar geçiş yaptığınızda da farklı sesler çıkar
Uygulama (Anlatım) : modeli decompile edin, .qc dosyasını açın ve içerisinde ses dosyaları bulunacaktır $sequences diye. bu dosya yolunu alın ve addons>amxmodx>configs>csgowpsounds.ini içerisine ses dosyalarının yollarını kaydedin., silah paketlerinin içerisinden çıkan .sma'yı sadece 1 paketten paneldeki derleyiciden derleyip plugins.ini en alt satırına yazın. sonrada modeli panele atın ve ghw_weapon_replacement ile modeli aktif ediniz artık silah sesleri değişmeye başlayacaktır.
NOT : Modeller GHW_weapon_replacement'e Entegreli Haldedir.
[CSGO] Silah Değiştirme Sesleri (Animasyon Sesleri)
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
-
Konu Sahibi
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Etiketler:
Link: | |
Linklerini gizle |
Eklenti onaylandı.
Daha önceki konunda precache yapacağın sesleri ini dosyasına yazdırmanı istemiştim. Fakat anlamamışsın heralde yada yanlış anladın. Ben silah paketlerinin içerisine gerekli sma ve ini dosyasını entegre edip yönergelerini güncelledim.
Daha önceki konunda precache yapacağın sesleri ini dosyasına yazdırmanı istemiştim. Fakat anlamamışsın heralde yada yanlış anladın. Ben silah paketlerinin içerisine gerekli sma ve ini dosyasını entegre edip yönergelerini güncelledim.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MoonGaming
-
Konu Sahibi
teşekkür ederim fakat plugin olarak precache ettirdim zaten çalışacaktıTaha Demirbaş yazdı: Cmt May 16, 2020 3:07 pm Eklenti onaylandı.
Linklerini gizle |