Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

| NoblezTR | 7/24 Assault reDeathmacth Server +freeVIP

CSDurağı üzerinden hizmet aldığınız sunucunuzun tanıtımını yapabilirsiniz.
Clan duyurunuzu paylaşabilir, clanınıza server, serverınıza clan arayabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Global Mayadaglı

Mesaj gönderen Global Mayadaglı »

[B.O.S.S]>>> yazdı: Pzt Eki 21, 2019 7:14 pm
Global Mayadaglı yazdı: Pzt Eki 21, 2019 8:48 am
[B.O.S.S]>>> yazdı: Pzr Eki 20, 2019 11:50 pm -AYR DeathMatch Olarak Başarılar Dileriz..
Çok teşekkür ederim AYR GAMİNG'İ her zaman takdir etmişimdir. Bol userler lakin ben doluluk saglayamadım . :?
Teşekürler..

sunucunu daha yeni açtın .
Zamanla Clanını Kurup Saglam Yetkili Kadrosuyla ve eklentiler ile Birlikte saygılı ve seviyeli bir platform Kurmaya bak yetkililerin Yaşlarına dikkat et. zamanla Oyuncu Akışın Olacaktır.
Pro gibi Dm modda biraz sabır işidir.
Bol userler

Sabır ediyorum lakin bi türlü sayımız 10 u geçemedik clanı toplamam içinde oyuncu gerekli Ayr Gaming i hep takdir ederim oyuncu konusunda

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Global Mayadaglı

Mesaj gönderen Global Mayadaglı »

[B.O.S.S]>>> yazdı: Pzt Eki 21, 2019 7:14 pm
Global Mayadaglı yazdı: Pzt Eki 21, 2019 8:48 am
[B.O.S.S]>>> yazdı: Pzr Eki 20, 2019 11:50 pm -AYR DeathMatch Olarak Başarılar Dileriz..
Çok teşekkür ederim AYR GAMİNG'İ her zaman takdir etmişimdir. Bol userler lakin ben doluluk saglayamadım . :?
Teşekürler..

sunucunu daha yeni açtın .
Zamanla Clanını Kurup Saglam Yetkili Kadrosuyla ve eklentiler ile Birlikte saygılı ve seviyeli bir platform Kurmaya bak yetkililerin Yaşlarına dikkat et. zamanla Oyuncu Akışın Olacaktır.
Pro gibi Dm modda biraz sabır işidir.
Bol userler
İnstgramdan sponsorlu reklam dahi bastım geri dönüşü olmadı nasıl doluluk saglarım diye kara kara düşünüyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala