Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

[TR'DE İLK CS20 CASE!] AsiL GaminG CSGO MOD EFSANESI !!!

CSDurağı üzerinden hizmet aldığınız sunucunuzun tanıtımını yapabilirsiniz.
Clan duyurunuzu paylaşabilir, clanınıza server, serverınıza clan arayabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.

fryy47

Mesaj gönderen fryy47 »

fryy47 yazdı: Pzr Eki 27, 2019 4:57 pm mehmet genç tarafından sebebsizce banlanmak istiyorsanız sizde hemen onun swsine emek harcayın ve bekleyin <15:20:58> You are banned permanently. Reason: "^ŦÚŔĶŶ● / allaha emanet ol paşam"

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

` White*
Server Ip/DNS: Cs1453.CSDuragi.COM

Mesaj gönderen ` White* »

Velet dolu, berbat bir yönetimi olan, serveri her ne kadar güzelde olsa yönetimden hiç bir şey anlamayan bir asil gaming. Steam+ var diyorum, tw at diyor atıyorum. Hala ban atıyorum. Sakın emek vermeyin sonu hüsran olacaktır. ÖNERMİYORUM.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

omar
Server Ip/DNS: ImparatorCS:GO FUN
Clan İsmi: ImparatorCS

Mesaj gönderen omar »

` White* yazdı: Çrş Kas 13, 2019 6:06 pm Velet dolu, berbat bir yönetimi olan, serveri her ne kadar güzelde olsa yönetimden hiç bir şey anlamayan bir asil gaming. Steam+ var diyorum, tw at diyor atıyorum. Hala ban atıyorum. Sakın emek vermeyin sonu hüsran olacaktır. ÖNERMİYORUM.
Bunu buraya böyle yazacağına gidip sunucu sahibine özelden iletebilirsin. Konuyu baltalamana gerek yok. Umut kardeşim Mahmutlar'da ki Umut isen sen senden Vestel Monitör almıştım belki hatırlarsın senle bir gün görüşelim, başarılar dilerim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

` White*
Server Ip/DNS: Cs1453.CSDuragi.COM

Mesaj gönderen ` White* »

omar yazdı: Prş Kas 14, 2019 9:16 pm
` White* yazdı: Çrş Kas 13, 2019 6:06 pm Velet dolu, berbat bir yönetimi olan, serveri her ne kadar güzelde olsa yönetimden hiç bir şey anlamayan bir asil gaming. Steam+ var diyorum, tw at diyor atıyorum. Hala ban atıyorum. Sakın emek vermeyin sonu hüsran olacaktır. ÖNERMİYORUM.
Bunu buraya böyle yazacağına gidip sunucu sahibine özelden iletebilirsin. Konuyu baltalamana gerek yok. Umut kardeşim Mahmutlar'da ki Umut isen sen senden Vestel Monitör almıştım belki hatırlarsın senle bir gün görüşelim, başarılar dilerim.
Umut değilim. Bu dediğini düşünmedim :/

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Truva!

Mesaj gönderen Truva! »

Başarılar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala