fryy47 yazdı: Pzr Eki 27, 2019 4:57 pm mehmet genç tarafından sebebsizce banlanmak istiyorsanız sizde hemen onun swsine emek harcayın ve bekleyin <15:20:58> You are banned permanently. Reason: "^ŦÚŔĶŶ● / allaha emanet ol paşam"
[TR'DE İLK CS20 CASE!] AsiL GaminG CSGO MOD EFSANESI !!!
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
-
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs1453.CSDuragi.COM
Velet dolu, berbat bir yönetimi olan, serveri her ne kadar güzelde olsa yönetimden hiç bir şey anlamayan bir asil gaming. Steam+ var diyorum, tw at diyor atıyorum. Hala ban atıyorum. Sakın emek vermeyin sonu hüsran olacaktır. ÖNERMİYORUM.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: ImparatorCS:GO FUN
- Clan İsmi: ImparatorCS
Bunu buraya böyle yazacağına gidip sunucu sahibine özelden iletebilirsin. Konuyu baltalamana gerek yok. Umut kardeşim Mahmutlar'da ki Umut isen sen senden Vestel Monitör almıştım belki hatırlarsın senle bir gün görüşelim, başarılar dilerim.` White* yazdı: Çrş Kas 13, 2019 6:06 pm Velet dolu, berbat bir yönetimi olan, serveri her ne kadar güzelde olsa yönetimden hiç bir şey anlamayan bir asil gaming. Steam+ var diyorum, tw at diyor atıyorum. Hala ban atıyorum. Sakın emek vermeyin sonu hüsran olacaktır. ÖNERMİYORUM.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs1453.CSDuragi.COM
Umut değilim. Bu dediğini düşünmedim :/omar yazdı: Prş Kas 14, 2019 9:16 pmBunu buraya böyle yazacağına gidip sunucu sahibine özelden iletebilirsin. Konuyu baltalamana gerek yok. Umut kardeşim Mahmutlar'da ki Umut isen sen senden Vestel Monitör almıştım belki hatırlarsın senle bir gün görüşelim, başarılar dilerim.` White* yazdı: Çrş Kas 13, 2019 6:06 pm Velet dolu, berbat bir yönetimi olan, serveri her ne kadar güzelde olsa yönetimden hiç bir şey anlamayan bir asil gaming. Steam+ var diyorum, tw at diyor atıyorum. Hala ban atıyorum. Sakın emek vermeyin sonu hüsran olacaktır. ÖNERMİYORUM.
Linklerini gizle |
-