1) İlk 10 ipi'nin artık rast gele verilmemesi (Ben serverimi açtım, server dolar dolmaz gibi düşünmeyecek & server ile ilgilenecek)
2) İlk 10 ipinin yada ilk 15 ipinin kendi aralarında yönlendirme atması izin verilecek (Benim kendi görüşüm ve sebebi; hep düşmanlık olacak değil , clanlar arasında dostluk saygı sevgi olduğu sürece dost clanlar kendi aralarında yönlendirme atılmasına izin verilsin bu sayede doluluğun en azından biraz daha artacağına inanıyorum jail=jail'e pro=pro ile yönlendirme atılması ücretsiz bir şekilde)
3) Yabancı serverler'de artık pro bile dahil eğlenceli bir şekilde pluginlerin yüklenmesi (Sebebi; artık normal bir şekilde ilerlemesi zor olduğu için , eğlenceli pluginlerin yüklenmesi ve bunu gerçekten güzel olarak yapan yabancı serverlerin olması. Girip bakın bizim pluginlerle hiç bir alakası bile yok insan zevk alarak oynuyor)
4) Sıra sistemi gelmesi yada ilk 10 ipiyi parayı veren düdüğü çalar meselesi değilde gerçekten ilgilenecek ve doldurabilecek insanlara verilmesi.