Say Yazılarının rengini değiştirme
Moderatör: Moderatörler
-
- Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
- Clan İsmi: FCS Gaming
- İletişim:
dostum ichat.cfg den deafult yazan yerleri bu renk ile degistirebilirsin: <red> <blue> <grey> <green>, beyaz renk tanimli degil beyaza yakinda olur dersen griyi kullanabilirsin.
Senin dediğin sekilde olacaktir buyuk ihtimalle, con_color ile herkesin yazmasini saglarsan farkli bir servera gittigjnde yine beyaz olacaktir yazilari, dedigim sekilde ichat te duzenleme oldugu icin servera ozel olacaktir.
Senin dediğin sekilde olacaktir buyuk ihtimalle, con_color ile herkesin yazmasini saglarsan farkli bir servera gittigjnde yine beyaz olacaktir yazilari, dedigim sekilde ichat te duzenleme oldugu icin servera ozel olacaktir.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 623
- Server Ip/DNS: cs120.csduragi.com
Buyur kardeşim, servere giren oyuncuların con_color "255 255 255" = yani beyaz renkte yazmasini sağlar. Çıktığındada con_color "255 180 30" yapiyor, FAZLA söze gerek yok DENE VE GÖR.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
oyuncu çıktıktan sonra ona komut gönderemezsin, çalışmayacaktır.caddegarge yazdı:Buyur kardeşim, servere giren oyuncuların con_color "255 255 255" = yani beyaz renkte yazmasini sağlar. Çıktığındada con_color "255 180 30" yapiyor, FAZLA söze gerek yok DENE VE GÖR.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 623
- Server Ip/DNS: cs120.csduragi.com
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 177
- Server Ip/DNS: cs140.csduragi.com
- Clan İsmi: BGCOM
- İletişim:
@csmileFaCe peki kardeşim. millete beyaz yazdırsak sonra başka serverda beyaz olsa sorun olur mu ? serverin user kaybetmesine neden olur mu ki ?CSmiLeFaCe yazdı:oyuncu çıktıktan sonra ona komut gönderemezsin, çalışmayacaktır.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
@caddegarge kardeşim emeğin için sağol deneyeceğim. çok teşekkür ederim
Linklerini gizle |
Ben şahsen girmek istemem öyle bir servera. Yani evet oyuncu kaybıma sebep olabilir.
Aklımda benim bir plan var, yapılacaklar listemde ama sizin için biraz zorlayıcı olabilir. Server doluluğu az iken specbotları oluyor benim serverda, bunlardan birisini görünmez spawnlayıp ona say komutu göndereceğim. Chat eklentisinide düzenleyip bu botun say komutunu algılayıp bot üzerinden reklam geçmesini sağlayacağım. Normalde 3 renktir oyuncuda gözüken; yeşil, sarı, takım rengi, bu sefer olacak sana o sarı, yeşil, beyaz. Bu sayede adam TE dede olsa CTdede olsa beyaz yazılı bir reklam görecek.
Ufak bi denemesini yaptım, cs1.csduragi.net e girip sayden mrgaming yazın küçük harfler ile, mrgaming otomatik olarak sizin takımınızın rengini alacak ve karşı takımda o yazıyı sizin gördüğünüz renkte görecek. Yani beyazsa beyaz, kırmızı ise kırmızı, mavi ise mavi.
Aklımda benim bir plan var, yapılacaklar listemde ama sizin için biraz zorlayıcı olabilir. Server doluluğu az iken specbotları oluyor benim serverda, bunlardan birisini görünmez spawnlayıp ona say komutu göndereceğim. Chat eklentisinide düzenleyip bu botun say komutunu algılayıp bot üzerinden reklam geçmesini sağlayacağım. Normalde 3 renktir oyuncuda gözüken; yeşil, sarı, takım rengi, bu sefer olacak sana o sarı, yeşil, beyaz. Bu sayede adam TE dede olsa CTdede olsa beyaz yazılı bir reklam görecek.
Ufak bi denemesini yaptım, cs1.csduragi.net e girip sayden mrgaming yazın küçük harfler ile, mrgaming otomatik olarak sizin takımınızın rengini alacak ve karşı takımda o yazıyı sizin gördüğünüz renkte görecek. Yani beyazsa beyaz, kırmızı ise kırmızı, mavi ise mavi.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
@CSmileFaCe hemen girip bakacagim merak ettim. bide senden bi ricam var. ilgilenirmisin bilmem. senin youtube kanalina girdim. orda bi videonda ekranin ustune ct ve t skorboard var. onu paylaşman ve ya bana verme gibi sansın var mi ? rica etsem ?
Linklerini gizle |
-
- İletişim: