cs21com Dosya Okuma Limiti
Moderatör: Moderatörler
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
175 satırda 80 admin varsa 80 admin dosyası yüklenmesi gerekmiyor mu adminlik dışında okuduğu çok fazla satır var sanırım
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2191
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
1 yıl oldu olacak, saldırı yemedim. şayet yeyipte, "saldırı yiyoruz, şikayetçiyiz." diye post atarsam bu mesajını tekrar bana atabilirsin yektaYek'-ta yazdı: Prş Haz 04, 2020 8:51 pm Hiç uğraşmayın, bir eklenti yazalım sizin sunucuya, her girene direkt yetki versin. Böylelikle millet birbirini banlasın.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
problem devam etmekte.
[AMXX] 180 Admin dosyadan yuklendi
[AMXX] 180 Admin dosyadan yuklendi
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5457
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
problem formata uygun adminlik yazmadığınızdan kaynaklanıyor.
Özel karakterlere özelliklelede çift tırnak içerisinde olması gereken değerlere dikkat edin
Misal bu adminlik hatalı yazılmış, başında " işareti yok. sistemde herhangi bir limit bulunmuyor
Özel karakterlere özelliklelede çift tırnak içerisinde olması gereken değerlere dikkat edin
Misal bu adminlik hatalı yazılmış, başında " işareti yok. sistemde herhangi bir limit bulunmuyor
Moon | ErikDaliTime"
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
onuda bir türlü çözemedik, yetkiver eklentisinden kaynaklanıyor biliyorum fakat eski panelde böyle bir problem yoktuÖmer TELLİ yazdı: Cum Haz 05, 2020 5:47 am problem formata uygun adminlik yazmadığınızdan kaynaklanıyor.
Misal bu adminlik hatalı yazılmış, başında " işareti yok. sistemde herhangi bir limit bulunmuyorMoon | ErikDaliTime"
"nick" "şifre" "harfler" "" // yazan kisi, diğer yazılan adminlikte bunun yanına geliyor
Kod: Tümünü seç
"nick" "şifre" "harfler" "" // yazan kisi"nick" "şifre" "harfler" "" // yazan kisi
birde, bu sekilde hatalı olan adminlikten sonra gelenler de aktif olmuyor mu ? çünkü yazılan kişinin sorunu yoktu
desteği Ömer beyden bekliyordum zatenYek'-ta yazdı: Cum Haz 05, 2020 11:26 am Vallahi en büyük desteği Ömer TELLİye konu linkini göndererek yaptım, sadece takılıyorum.
@ENESIZM affet reyiz.
Linklerini gizle |