One of the following suggestions may help you:
Your server is currently offline.
GameTracker needs your server to be online before you can add it to our database. Please restart your server and make sure it's up before hitting ADD SERVER again.
You entered the wrong query port.
Please update your query port and hit scan again
Your server is firewalled.
Please turn off any firewall you have that may block scanning or whitelist the gametracker scanning IP addresses:
149.28.43.230
45.77.96.90
108.61.78.150
108.61.78.149
Serhat Öndeş yazdı: Sal Kas 17, 2020 9:45 pm
Sunucunuz bir şekilde çevrim dışı gözüküyor. Ya pluginlerden kaynaklı yada farklı bir konudan ötürüdür. Csdurağına Ticket atmanızı öneririm.
Öneri olarak tüm ayarları sıfırlamanız olacaktır yine de ticket ile bildirim sağlayınız.
Ayrıca sunucunuz GTRS den çıkarın.
Screenshot_13.png
gtrsye ben eklemedim aynı pluginleri 30. ve 46. ipimdede kullanıyorum aynı ayarlarla onlarda bir sıkıntı yok
Sunucunuz bir şekilde çevrim dışı gözüküyor. Ya pluginlerden kaynaklı yada farklı bir konudan ötürüdür. Csdurağına Ticket atmanızı öneririm.
Öneri olarak tüm ayarları sıfırlamanız olacaktır yine de ticket ile bildirim sağlayınız.
Screenshot_13.png
gtrsye ben eklemedim aynı pluginleri 30. ve 46. ipimdede kullanıyorum aynı ayarlarla onlarda bir sıkıntı yok
O zaman ya komple sıfırlayacaksın sunucuyu yada csdurağına ticket atacaksın. Ömer Telli haricinde başkasının çözebileceği bir duruma benzemiyor.
Screenshot_13.png
O zaman ya komple sıfırlayacaksın sunucuyu yada csdurağına ticket atacaksın. Ömer Telli haricinde başkasının çözebileceği bir duruma benzemiyor.
ticket yok maalesef
O zaman buraya dönüş yapmasını beklemekten başka çareniz yok şuan için sadece sizin IP de sorun mevcut. Herhangi bir IP'yi denediğim zaman doğruluyor sadece sizde sorun var.
Screenshot_15.png
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.